Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak kíváncsiságból: a 20+...

Csak kíváncsiságból: a 20+ szűz lányok szőrtelenítik magukat ott?

Figyelt kérdés

Szóval: borotváljátok, fazonírozzátok magatok? Ha igen... miért? hisz' más úgysem látja, nem?

Elsősorban 20 felettiek válaszai érdekelnek (nem érdekelnek a kislányok).

2013. jún. 21. 21:02
 1/10 anonim válasza:
41%
Én úgy gondolom a szőrtelenítés egészségügyi célt szolgál első sorban . Nem Látvány kérdése a dolog... Mondjuk ha már nem szűz 20 feletti nőnek nincs pasija akkor ne ápolja magát ott mert úgy sem látja senki ??!
2013. jún. 21. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Igen
2013. jún. 21. 21:08
 3/10 A kérdező kommentje:

tehát szerinted: igen?

mert szerintem nem. attól még lehet ápolt, hogy nem szőrteleníti a p.nciját, nem? Max nem lesz szexi.

2013. jún. 21. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
nem borotválom, csak nyáron rövidebbre vágom. az pedig, hogy nem egészséges és higiénikus, ha szőrös, gyorsan mindenki verje ki a fejéből, és ne osszátok itt a tévhitjeiteket. mert egy szőrtelen punci, főleg műszálas bugyiban nyáron a dögmelegben a legegészségtelenebb dolog, mert olyankor lesznek a gombás fertőzések. 20N
2013. jún. 21. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
4-es vagyok: még egy kis kiegészítésként elmondom, igen, főleg azért nem borotválom a puncim, mert minek, senki nem látja, és így kényelmes, de ha lenne pasim, és nem lennék szűz akkor is csak rövidebbre vágnám, csak sokkal gyakrabban, h ne legyen a férfinak zavaró, ha ott nyal. de semmi pénzért nem borotválnám teljesen le.
2013. jún. 21. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Igen. Az egy dolog, hogy nem látja senki, de ettől függetlenül adok magamra, szeretek igényes és ápolt lenni. Másrészt szőrösen meg elég kellemetlen, és viszket. Tudom, hogy a szőr e fajta "védőréteg" a külső fertőzések ellen, de én akkor is jobban szeretem csupaszon, pláne nyáron.
2013. jún. 21. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Én max rövidíteni szoktam, mert az állandó szőrtelenítgetés szerintem nagyon igénybeveszi a bőrt, szóval ha nem muszály, nem teszem tönkre magam. De ha lenne pasi a képben, rámennék géppel és megcsinálnám szép csupira, bársonyosra:-)
2013. dec. 6. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
muszály, mi? nem pasi kell neked, hanem iskolapad...
2013. dec. 6. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Bunkókám, jártam iskolába, 5 volt a helyesírásom, csak ez a külföldön töltött 6 év kicsit betett neki. Azért is regeltem erre a nyomorult oldalra, h gyakoroljak, am köszi, h kijavítottál, legközelebb menni fog!;)
2013. dec. 6. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
mi az hogy más ugyse látja???én rendszeresen járok uszodába és utána ugyebár zuhanyzom méghozzá meztelenül....furcsán néznék ki ott egyedül szőrösen....de a lényeg hogy nekem is így tetszik tehát ha mindenki szőrös lenne én akkor is leszedném(csak a "nem látja senki" szövegre reflektáltam)......apropó olyanok is látják akiknek nem kéne mert némely iskola simán beküldi a felnőtt női zuhanyzóba az általános iskolás fiúcsoportot is mondván hogy igyekezniük kell nameg ők amúgy is kisfiúk még(én pl egy 10 és fél éves gyereket annyira nem tartok kisfiúnak)....ja és azt nem tudom hogy akkor a lányokat meg a férfi zuhanyzóba küldik vagy lányokat nem tanítanak úszni abban az iskolában?!...oh kicsit elkalandoztam..
2013. dec. 6. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!