Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat érdekli azt hogy milyen egy szűz fiúval? Például kíváncsiságból lefeküdnél valakivel aki szűz és egyébként jól is néz ki?
A fiúknál kétféleképpen derül ki az, hogy szűz.
ha elmondja, vagy ha olyan nagyon béna.
Ha béna, az viszont nem jelenti feltétlen azt, hogy szűz.
Ne mondd el, és ügyeskedj. Szép lassan és érzékkel.
Már megint... lányOKAT? Minden lány ugyan az után érdeklődik szerinted? Hát nem. áááhh
Engem érdekel. Nem feküdnék le szűz pasival kíváncsiságból, csak szerelemből, vagy ha nem is szerelemből, akkor is érzésekkel együtt.
Nekem sem jöttek be a szűz pasik: vagy túlizgulják és nem áll fel, vagy beindul az azonnali sorozatvető, és képtelen érdemben alkotni valamit.
Szóval: nemleges a válaszom.
Szüzén 40 percig "kőkeményen" dugtál?!
És amikor felébredtél nedves volt a lepid...
Kisgyerek, te még most is szűz vagy!!!
Igen, első aktus 40 percig tartott. Kőkemény voltam, mert dübörgött bennem a sok tesztoszteron, és sokáig bírtam, mert nagyon edzett (sport) voltam, az pedig fejleszti az önfegyelmet.
Ami nedves volt,az a csaj puncija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!