Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Celcilia kérdése:
16 Vok és már nem vok szüz, de a mostani pasim ezt nem tudja. Le akr velem feküdni. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Segíts!2013. jan. 1. 01:36
1/9 anonim válasza:
feküdj el,és engedd magadba a falloszát.
3/9 anonim válasza:
Talán mondd el neki!
Annyira szeretem az ilyen őszinteségen és bizalmon alapuló kapcsolatokat. Miért kell hazudni annak, akivel szeretitek egymást? (Már ha így van, és nem csak nagy hirtelenjében kellett valaki, akivel lehet dugni.)
4/9 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
6/9 anonim válasza:
Nagyon örülünk, hogy a "vagyok"-ot "vok"-kal helyettesíted, de ezt a dolgot nektek kell megoldani. Légy a pasiddal őszinte, és mondd el neki hogy már nem vagy szűz.
8/9 anonim válasza:
Aha...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Tényleg szereted őt, ha most mással akarsz dugni. Gratulálok! Ribanc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!