Van itt 25 évesnél idősebb szűz?
Figyelt kérdés
És ha igen miért vagytok azok?
Rondák vagytok esetleg a személyiséggel van gond? Vagy meg akarjátok magatokat tartani(kötve hiszem)?
2013. jún. 20. 13:33
31/32 anonim válasza:
Én 33 éves férfi vagyok. Eddig 15 szűz lánnyal volt dolgom. :) Ennek eredményeképpen már egy lány sem az. Egyik sem volt ronda, a személyiségük is általában helyénvaló volt. Egyik sem akarta megtartani magának, sőt inkább szívesen "szabadult meg" tőle, de én úgy vagyok ezzel, hogy ne teherként fogja fel senki, inkább értékként! És imádom a szűz nőket, feleségül is csak szüzet vennék!
32/32 anonim válasza:
Örülök neki.Kíváncsi lennék hogyan alakult ez így.Arrafelé ilyen sok a szűz lány hogy csak így meg akarnak szabadulni tőle,milyen idősek voltak.
Ha tudsz húsz-harminc év közöttit ide irányíthatnád hogy együtt tapasztaljuk meg az első élményünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!