Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt 25 évesnél idősebb szűz?

Van itt 25 évesnél idősebb szűz?

Figyelt kérdés

És ha igen miért vagytok azok?

Rondák vagytok esetleg a személyiséggel van gond? Vagy meg akarjátok magatokat tartani(kötve hiszem)?

2013. jún. 20. 13:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
Én. 30/F. Nem sikerül egy ép kéz láb nőt felszednem.
2013. jún. 20. 19:29
 12/32 anonim ***** válasza:
76%
Jelen, igazából pont a 2. azaz ha már ennyit vártam vele akkor tényleg valami különleges csajjal lenne jó. Átlagos vagyok de kezdeményező képesség igen alacsony de nem is akadt még olyan lány akiért megérte volna teperni. Gazdag vagyok(vagyis inkább a családom) saját lakás+3 éves cabrio porsche szal az arany patront simán eltudnám lőni egy laza péntek estén de nem így lettem nevelve.
2013. jún. 21. 18:04
 13/32 anonim ***** válasza:
orleansi
2013. jún. 21. 18:12
 14/32 anonim ***** válasza:
igen. 29f. mert komoly kapcsolattól félek ,anélkül meg nem fekszik le velem egy lány sem. nem vagyok ronda ,jóképűnek mondanak. személyiségre pedig tök normális vagyok. és nem akarom magam megtartani de számomra a létbiztonság is fontos. úgyhogy ,majd ha lesz pénzem.
2013. jún. 21. 19:48
 15/32 anonim ***** válasza:
91%

30/F

It's a long story. :S

2013. jún. 22. 06:48
 16/32 anonim válasza:
72%
Kedves kérdező, szerintem kissé pofátlanul fogalmaztad meg a kérdésed, már nem azért.:D Most őszintén, lehet pár év múlva tőled kérdik meg ugyanazt, hogy azért vagy-e még szűz, mert ronda vagy, neked mégis hogy esne?:DD Egyébként 15 éves vagyok, ne hidd, hogy megsértődtem a kérdés megfogalmazásán, de ezt nem hagyhattam meg magamnak.:DD
2013. jún. 22. 12:19
 17/32 anonim válasza:
82%
# 16 válaszolónak teljes mértékben igaza van milyen pofátlan kérdés az már hogy rondák vagytok esetleg a személyiséggel van gond? ( a te szüleid se szépek mégis itt vagy )
2013. jún. 22. 23:26
 18/32 A kérdező kommentje:

öööö

oké :D én ezt nem sértésnek írtam elnézést ha valaki annak vette.

Utolsó meg... most a szülőkkel miért kell előjönni? Ez a legrosszabb veszekedő típus. Aki a másik felmenőivel jön.

Amúgy meg oda írtam 3. lehetőségnek,h megakarják-e tartani magukat. Ezen a 3 lehetőségen kívűl nem tudom,h még mi van.

2013. jún. 23. 11:40
 19/32 anonim válasza:

Először is: nem vagyok szűz.

Válasz a kérdésedre:

vannak, akik a vallásuk miatt maradnak szüzek sokáig, akár életük végéig is.

Vannak, akik az igazit várják, de vhogy sosem jön el, vagy csak későn (ők túl válogatósak).

A rondák is szexelnek, sztem a személyiséggel lehet gond, ha vki 25-30 évesen még szűz.

2013. júl. 22. 22:58
 20/32 anonim ***** válasza:
19: rondák nem szexelnek. Azok legalább átlagosak. Vannak olyan kiemelten ronda személyek (magamat is beleértve), akik annyira rossz külsővel rendelkeznek, hogy taszítják a lányokat.
2013. júl. 23. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!