Akarom őt, de nem lehet mert még fiatal vagyok a szexhez. Hogy értessem meg vele, hogy szeretem és akarom, de ne siessen?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltunk otthon náluk és feküdtünk az ágyon, csókolóztunk. Belém kapaszkodott, markolászta a fenekem, a combom, puszilgatta a mellem, a hasam. Kezével benyúlt hátul a nacimba...ez még nem zavart, de amikor előre is beakart nyúlni, ellöktem a kezét. Kicsit furcsán nézett, de de aztán ledugtam a nyelvem a torkán és máris jobb kedve lett. Ő már nagyon szeretne megkapni. 14/L2013. jún. 20. 08:52
11/15 anonim válasza:
Ha te az én lányom lennél, akkor a kisfiú már nem
élne. De még igy is ideges lettem... Szerintem
keress egy masikat. Ha eddig tart neki megkapni teged, akkor annak aztan híre megy és egy idő után nem fogsz kelleni senkinek. Ismerek egy szép lányt aki így járt, nem volt neki komoly kapcsolata, de nem is lesz...
Lecí csak a hirnevedre gondolj és tartsátok be, amit illik. Vagy csak miattam.
Remélem nem írtam rosszat. 23/f
12/15 anonim válasza:
Hajtsd el a francba a srácot, csak meg akar döngetni. Szép kis r*banc lehetsz te is, ha már két nap járás után hagyod, hogy taperoljon. -.-"
13/15 anonim válasza:
Ez teljesen egyértelmű, hogy csak lyukra játszik. Rakd ki a fenébe, különben csak egy trófea leszel a barái körben. F
14/15 anonim válasza:
Először is neked sincs sok önbecsülésed,és tartásod,ha 1 éve lennétek együtt is korai lenn a testiség,max a csók férne bele,de ez a fogdosás,meg ágyon fekvés azért eléggé sok.Legalább 2 évig még a pettinggel sem ártana várni,14 éves gyerek vagy,akkor is ha nő a melled és menstruálsz egy éretlen gyerek vagy.Remélem poénból írtad ki a kérdést és ennél több eszed van.Az meg ne érdekeljen Ő mit akar,szerintem inkább dobd ki,nem tisztelt téged.
15/15 anonim válasza:
...kedd óta...hát én másfél év után engedtem neki...te meg 2 nap után akarod??
am ha szeret megérti és megvár...bár lehet h csak az én barátom ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!