Egy roma srác hogyan viszonyul egy lány szüzességéhez?
Figyelt kérdés
kérem csak normális válaszokat. egyszerűen kíváncsi vagyok,hogy náluk ez hogy van. vagy nekik mindegy? esetleg örülnek neki ha egy lány szűz?2013. jún. 19. 19:53
11/16 anonim válasza:
Az ilyeneket mint a 10-es bedobnám egy cigány tanyára egy hétre, utána szövegeljen ezekről a liberalista baromságokról nekem:D
12/16 anonim válasza:
"Az ilyeneket mint a 10-es bedobnám egy cigány tanyára egy hétre, utána szövegeljen ezekről a liberalista baromságokról nekem:D"
Támogatom az indítványt!
13/16 anonim válasza:
Én olvastam egy cigány srác által írt könyvet, azt írta, a cigánylányoknál fontos, hogy szüzek legyenek, a többi nőt meg semmire se tartják.s ők ugyanúgy gyanakodnak a fehér emberre. Ez hagyományos, lakókocsiban vándorló cigány család.
15/16 anonim válasza:
A legtöbb csak kihasználni akar, de ha valamennyire normális és "szeret" akk mindegy neki :)
16/16 Bumbzsi válasza:
Én párom félig roma félig magyar. Azt mondta mikor megtudta hogy szűz voltam hogy büszkén megy végig velem az utcán mert nem tudnak mutogatni hogy "nekem is meg volt".azóta együtt vunk és büszke rám...
Előttem sosem volt dolga szűz lánnyal és nem is érdekelte_e kérdés.
A ciganysagrol meg csak annyit : ugyanolyan szív dobog bennünk, csak a bőr szín lehet más,de szarmazastol függetlenül vannak normális emberek és idióták is. Neveltetés kérdése az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!