Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom már nagyon akarja,...

A barátom már nagyon akarja, mit csináljak?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt és nem volt még szex csak petting,mivel én még szűz vagyok. De mostanában nagyon emlegeti h akarja már,és én is úgy voltam vele addig amíg el nem kezdte mondogatni..nem tudom miért,,furcsa érzés..csak attól félek ha nem fekszek le vele akkor majd máshol keresi a boldogságot,én meg azt nem akarom,angyon félek a csalódástól:(

2013. jún. 18. 09:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
lehet h az önbizalomhiányom miatt nem állok még készen rá..
2013. jún. 18. 13:18
 12/17 LeftBehind ***** válasza:
Mind szép és jó,de ezt esetleg a barátoddal kéne megbeszélned,nem?
2013. jún. 18. 13:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Megértelek, viszont a barátodat is.

Te félsz, ami érthető, ha viszont öt hónap után sincs benned ennyi bizalom, akkor lehet, hogy valami gond van köztetek.

Ő viszont már így is nagyon türelmes, öt hónap szexmegvonás... te jó ég.

Én két hónap után feküdtem le a kedvessel. Mindig ő irányított, de cseppet sem erőszakosan, épp annyira, hogy elérje, amit akar, úgy, hogy én is akarjam.

Még csak kb. három hónapja élek aktív szexuális életet, de ha öt hónapig nem lehetnék együtt vele, meghülyülnék.

2013. jún. 18. 21:21
 14/17 A kérdező kommentje:
lehet inkább szakítok vele,mert nagyon sok bennem gát amit nem is értek,mert tudom h nagyon szeret,de nem akarok neki rosszat..hm nem tudom:s
2013. jún. 18. 21:29
 15/17 LeftBehind ***** válasza:

OK,még egyszer elmondom - BESZÉLD MEG VELE!

Itt felizgatod magad aztán hirtelen felindulásból szakítasz a barátoddal és a nyakamat rá,hogy a dolgok ahogy azt illik szépen elfajulnak. Én tényleg nem értem,miért akkor kunszt egy párnak egymás közt megbeszélni a problémáit?

2013. jún. 18. 21:43
 16/17 LeftBehind ***** válasza:
"akkora"
2013. jún. 18. 21:46
 17/17 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van:) csak össze vagyok zavarodva,nem is értem h miért. Megbeszélem vele,köszönöm mindenkinek a segítséget:)
2013. jún. 19. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!