Én vagyok ennyire perverz vagy a barátom tényleg "azt" akarja?
Figyelt kérdés
Minden egyes nap azt mondja amikor kettesben vagyunk, hogy "Adjak neki valamit amit még soha senkitől nem kapott" és én már komolyan mindent de mindent mondtam, de szerintem Ő a szüzességem akarja nem ?2013. máj. 5. 13:47
1/14 anonim válasza:
Szarj bele egy tescos szatyorba és add oda neki. :D
2/14 anonim válasza:
Szerintem paranoiás vagy. Kérdezd meg, hogy mit akar, ha nem vagy paranoiás, akkor ezt teszed. Egyébkét mi a perverz ebben?
4/14 anonim válasza:
Ha nem kérdezed meg nem fogod meg tudni :)
5/14 A kérdező kommentje:
Én már megkérdeztem és azt mondta, hogy csak 1 van belöle és jelenleg az enyém ( hozzá teszem nincs semmi értékes dolgom :P)
2013. máj. 5. 13:52
8/14 anonim válasza:
Ebben mi a perverz? A szex nem perverzió, hanem egészséges emberi szükséglet, és örömforrás.
A perverzió máshol kezdődik, addig örülj, amíg nincs benne tapasztalatod!
9/14 anonim válasza:
az első válaszoló ötletét mindenképp próbáld ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!