Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagy bajban vagyok? Vagyok...

Nagy bajban vagyok? Vagyok Bővebben lent

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nekem van egy jóideje tartó távkapcsolatom. Minden nap beszélünk webkam telefon mikrofon stb. De az a helyzet hogy én még szűz vagyok :S

a lánynak azt mondtam hogy nem vagyok az akkor nem tudom mért mondtam ezt. a gond ott van hogy időközbe beleszerettem ebbe a lányba és most ősszel találkozunk. a lány "gyakorlott" szex téren és arra szeretnélek kérni titeket tudom idióta kérdés nyugodtan röhögjetek ki...hogy tudnék jó lenni hogy ne tünjön fel neki hogy nekem ez lesz az első? az kivan zárva hogy elmondjam neki...addig élnék szerintem. még ha nekem szar is lesz ez az első de neki jó legyen mit tegyek? kérlek adjatok tippeket hogy mozogjak, miután bent van csak ki be kell mozgatni vagy vmien úton módon jobbá tehetem neki...a másik gond hogy mindössze 12-13 centis...volt rá lehetőségem hogy elveszítsem a szüzességem de féltem hogy ha meglátja a lány kiröhög és lelép. Ha pedig lankadt állapotba van akkor nagyon kicsi 5 és fél centisre összemegy :S ezek régóta bántanak de csak most vettem erőt magamon hogy írjak ide...kérlek segítsetek. lányok főként a ti véleményetek várom

előre is nagyon köszönöm 18/F

2009. okt. 11. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha ezért lelép, szájon kell vágni.
2009. okt. 11. 10:36
 2/8 anonim válasza:
méreten ne aggódj:),az megfelelő, nekem 16 cm-s de görbe(balra fel) és mindenkinek kicsi mikor nincs merev állapotban:) először csak pettingeljetek, először találkoztok egyből szex? hmm érdekes.
2009. okt. 11. 10:58
 3/8 A kérdező kommentje:

igen kapásból szex meg lett beszélve igazából utalgadtunk rá stb :D

de félek hogy rájön szűz vagyok még :S:S:S kérlek olvassátok véégig :S:S

2009. okt. 11. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem valld be neki. Ha kedvel meg fogja érteni. Ha meg nem, akkor nem ért annyit az egész csaj. Az én barátnőmmel is így volt, mondjuk nem volt gyakorlott, de már nem szűz, én viszont igen. Ő külön örült is neki, bár eleinte elég bátortalanok voltunk, a 3. 4. alkalomra szépen belejöttünk.
2009. okt. 11. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg "gyakorlott" a csaj kb. 10 mp után levágja, kár titkolni.

Tankkönyvből ezt megtanulni nem lehet.

2009. okt. 11. 12:14
 6/8 anonim válasza:
Először is nem a méret a lényeg, hanem ahogy csinálod. A volt barátomnak sem volt nagyobb, mégis nagyon élveztem. Ha értelmes lány, akkor nem fog sem a méret miatt otthagyni, sem amiatt, hogy még nem csináltad. A mozgásról annyit, hogy ezt érezni kell, nem lehet elmagyarázni. Figyeld a reakciókat, és aszerint cselekedj. Ha figyelmes vagy, akkor nem lesz semmi gond, ja és lazíts! Ne siess el semmit sem. Amúgy meg minden nőnek másképp jó, és akkor sem kell elkeseredni, ha elsőre nem olyan jó neki, hiszen idő kell, hogy felderítsétek egymást, és megtanuljátok, hogyan a legjobb. :)
2009. okt. 11. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Mond el neki, hogy szűz vagy. Szerintem amúgy is izgulni fogsz kicsit, ha meg még azon is izgulsz vajon rájön -e, akkor nem nagyon lesz szerintem szex. Magyarán lehet le fogsz lankadni és nem fogsz tudni elég jól koncentrálni.

Mond meg neki szerintem, hogy nagyon zavarba hozott amikor ezt megkérdezte Tőled és nem akartál beégni előtte, de tudod, hogy hiba volt. Szeretnél őszinte lenni vele, mert fontos Neked. Ezért is mondod el mi a helyzet.

Szerintem engem is az őszinteséged fogna meg leginkább. Ha szex közben derül ki, hogy hazudtál: hát akkor már aznap szex biztos nem lenne.

A méreted miatt meg ne aggódj. Amúgy én voltam olyan szemtelen, hogy megkérdeztem a barátomat még az elején neki mekkora van. Félreértés ne essék, nem azért, mert mondjuk csak bizonyos mérettől lenne jó. De ott egyből le tudtam szögezni, hogy nekem nagyon is megfelelő. Így nem volt semmi gond az elsőnél.

L/21

2009. okt. 11. 17:51
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm...igazatok van. elmondom neki lesz ami lesz
2009. okt. 11. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!