Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erotikus hostess munkát válalnátok ha nagy anyagi bajban lennétek? érdekelne a véleményetek
én gyermekes anya vagyok,de nagy anyagi gondokkal.te beválalnád ha igy állnál,vagy mit tennél???
Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre.köszönöm
Erotikus hostess az mit takar? Nem vagyok az ilyenekben jártas...
Mondjuk, ha valami felszolgálós meló, alig ruhában(nem meztelenül) vagy táncolós téma, akkor igen, lehet bevállalnám. Végülis semmit nem csinálok, nem adom oda magam senkinek, és ezt akár fel lehet úgy is fogni(legalábbis én így fogom föl), hogy én használom ki a férfiakat e célból, mivel én csak azért kapok sok pénzt, hogy a kiéhezett pasikat csábítgassam. Ez egyfajta kihasználása a pasiknak, ami tény, akárki akármit mond..hasznot húzok:)
nem élek párkapcsolatban,nincs barátom sem.
Sajnos a munkát keresem 1000 el,de mivel van gyermekem,és segitségem az nincsen,nekem kell vivnni-hozni az oviból.És nem kapok találok ilyan munkát ami napközben lenne.albérletben vagyunk,apuka nem fizet,nem tudom mit tegyek.Nem szeretném ezt sokáig csinálni,csak amég helyreállok,és kifizetem a tartozásomat.
Esküszöm nem tudom mit tegyek!
én nem vagyok eladó
megjegyzem, nincs gyerekem - ha a gyerekem éhezne, elképzelhető, hogy megtenném (de azért, hogy biciklit vehessek neki, azért pl. nem)
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!