Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek, engedjem?

Mit tegyek, engedjem?

Figyelt kérdés
Lassan 14 éves leszek, lány vagyok. Néhány hónapja járok a barátommal, de több éve ismerem. Nagyon szeretjük egymást. Mindig megvárta, hogy mit akarok és meghallgatott. Pár napja viszont elmondta, hogy "akar engem". Én úgyanígy állok vele és úgy érzem, ha vele veszíteném el a szüzességem, nem bánnám meg. Mit tegyek? Belemenjek?

2013. jún. 15. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát pl ha nem akarsz r/bancnak tűnni akkor ez lenne a legegyszerűbb bár nem azt kell mondani hogy vége hanem várjon 2 évet ha annyira szeret csak kibírja míg legalább 16 leszel!
2013. jún. 15. 23:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez legalább rendes válasz és hallgatok rá!;)
2013. jún. 15. 23:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne menj bele!!! Várasd meg egy jó darabig, mert így derül ki, hogy tényleg szeret-e, vagy csak szexet akar! Minél tovább vártok, annál értékesebb lesz a testi szerelem is!!!
2013. jún. 16. 07:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Már én is beláttam, hogy nem kell sürgetni. Majd eljön a maga idénye és ha tényleg szeret, ki is várja.
2013. jún. 16. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!