Mit tegyek, engedjem?
Figyelt kérdés
Lassan 14 éves leszek, lány vagyok. Néhány hónapja járok a barátommal, de több éve ismerem. Nagyon szeretjük egymást. Mindig megvárta, hogy mit akarok és meghallgatott. Pár napja viszont elmondta, hogy "akar engem". Én úgyanígy állok vele és úgy érzem, ha vele veszíteném el a szüzességem, nem bánnám meg. Mit tegyek? Belemenjek?2013. jún. 15. 23:09
1/14 anonim válasza:
"Mit tegyek? Belemenjek?"
Te kis butus! Ne te menj bele, hanem ő menjen beléd!
2/14 anonim válasza:
Gyönyörű 14 évesen b*szik!Hova jut ez a világ!
3/14 anonim válasza:
Ha par evvel idosebb lennel azt mondanam, tedd amihez kedved van.
4/14 A kérdező kommentje:
A világ is fejlődött, így az emberek is. Ami akkor volt, az most általában 5 évvel korábban van.;) Én csak egy kérdést tettem fel és nem azt kértem, hogy elmondd az efféle véleményed, "gyönyörű, 14 évesen b*szik. hova jutott ez a világ". És kikérhetném magamnak, ugyanis még nem tettem semmit. Az oldal lényege, hogy itt feltehessük a kérdésünk, amit máshol nem mernénk.;)
2013. jún. 15. 23:33
5/14 anonim válasza:
Azt tudom de szerintem egyértelmű mi rá a válasz az meg h*lyeség hogy mindent öt évvel korábban kell kezdeni ez csak a mai h*lye fiataloknál terjed!
6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem az első alkalom nem attól függ, hogy mi a korod. Nekem eszmei értéke van, hogy kivel teszem meg. Nem azért akarom, amiért a legtöbb ember, hanem mert szeretem.
2013. jún. 15. 23:36
7/14 anonim válasza:
ezzel a logikával a lányodnak majd 9évesen kell dugnia vagy mi?igazán gondolkodhatnál mielőtt ilyeneket írsz
8/14 A kérdező kommentje:
Nem pont így gondoltam, de aki nem segít, csak megpróbál kioktatni, az inkább ne írjon.
2013. jún. 15. 23:42
9/14 anonim válasza:
Azért te nem érzed az ellentét kérdezel de bajod van ha kioktatnak akkor mit vársz?
10/14 A kérdező kommentje:
És ha bepróbálkozik, mit csináljak? Ezzel én is tisztában vagyok, hogy fiatal vagyok. Egyszerűen mondjam meg neki, hogy vagy elfogad így, hogy nem akarom, vagy pedig vége?
2013. jún. 15. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!