Szűz emberek miért nem segítenek egymáson?
20on felüli szűz emberek, miért nem segítetek egymáson?
Látom itt a csomó kérdést, biztos vannak lányok is meg fiúk is nyilván, miért nem segítetek egymáson? Miért van a szex még mindig így túl misztifikálva? Olyan egyszerüen lehetne segíteni a problémákon, miért túlozzák ennyire el?
Ja, segíts te rajtam. Úgyisba fenébe kívánom már a szüzességem.
20F
16:36
Így igaz. Én is próbálok a jellememen javítani, de ez nem megy eggyik percről a másikra.
Én 20 éves lány vagyok és nem azért vagyok ilyen állapotban, mert így döntöttem, hanem mert az égvilágon senkinek nem kellek :)
Egyébként azt én is észrevettem, hogy több lánynak van pasija mint pasinak csaja. Ezt most egy kicsit érdekesen fogalmaztam meg, de nagyjából ez a lényeg. A suliban, ahol tanultam a csoportomban én voltam az egyetlen szingli lány.
És ez azért duplán ciki, mert lány vagyok és nagyon azt vettem észre, hogy lányként 20-on felül sokkal cikibb szűznek maradni, mint egy 20-on felüli fiúnak, mert ha egy lány 20-on felül is szingli és szűz, akkor ott azért gondok vannak. Pl. annyira csúnya hogy senkinek nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!