Szűz férfitársaim. Mi az oka annak, hogy nem éreztetek még puncit életetekben?
Írok magamról is, hisz így hiteles a kérdés.
20 éves vagyok, egyszerűen nem merek kezdeményezni. Ennyi az oka, persze nem azért, mert nem vonzódnék a nőkhöz, annyira kanos vagyok, hogy egy-két napnál tovább nem bírom ki önkielégítés nélkül, pedig próbáltam már.
20F vagyok.
Csak annyi az oka, hogy nem járok el nagyobb városokba sehova (400fős faluban élek).
De én nem panaszkodom, mert tudom, hogy ez az oka és engem nem zavar :D Még nem késtem el, szerintem...
Mi ez, a szuper csapat, hogy szépfiú meg rosszfiú van? Ez valami komoly degeneráltság lehet. :D
Kérdező, szerintem sürgősen menj el kvázni, még mielőtt beleőrülsz ebbe az állapotba. Hacsak nem nézel ki jól, nem jellemző, hogy rádhajt a csaj, mert a dolognak pont, hogy fordítva kellene történnie. A másik lehetőség, hogy elfelejted az önkielégítést, és elhasználod a felesleges tesztoszteront gyúrásra, aztán akkor te leszel az új Rambóóó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!