Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Ti örülnétek neki? én...

Fiúk! Ti örülnétek neki? én azt hittem ezt szeretik a pasik

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem ösze egy sráccal, együtt aludtunk és gondoltam reggel meglepem egy kis orállal.Először csak nyalugatta,amíg ébrededett, nem cuppantam rá rögtön, h azért meg ne ijedjen.de aztán ahogy felket nem akarta, h folytassam.udvarias volt, de azért egy kicsit rosszúl esett.erre tényleg nem gerjednek a pasik?

2013. jún. 13. 22:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi rinyálnak itt az emberek, szerintem ez jól hangzik.

Bár én személy szerint előbb letussolnék reggel...meg ha csak úgy nekikezdesz vehet ez váratlan fordulatokat is.

A szándékod helyes volt, szóval ne aggódj. :)

2013. jún. 13. 22:27
 12/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. azt hiszem ezentúl mellőzöm a meglepetéseket ilyen téren.mert iszonyat kellemetlenül érezetem magam az elutasítás után
2013. jún. 13. 22:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
azért inkább beszéljétek meg.
2013. jún. 13. 22:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Én örültem volna neki :D. 20/F
2013. jún. 13. 22:48
 15/20 anonim ***** válasza:
a páromból kiindulva:nehezen ébred,nem egy orála volt szüksége hanem arra hogy szép lassan felébredjen,esetleg egy kicsit még feküdjön és pihenjen,ha meg elkezded szopni nyilván ezt nem teheti meg
2013. jún. 13. 23:15
 16/20 anonim válasza:
Én sem ürülnék neki
2013. jún. 13. 23:35
 17/20 anonim ***** válasza:

kérdező, szűz még a párod?

neked hanyadik partenred?

2013. jún. 14. 07:39
 18/20 A kérdező kommentje:
nem szűz, véletlen írtam ebbe a kategóriába (szexualitást akartam válsztani, de elnéztem)
2013. jún. 14. 08:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Én örülnék ilyen meglepetésnek, de reggel általában csak akkor nem kell nagyon pisilnem, ha hajnalban már voltam... Így én is biztos kértem volna egy pisiszünetet. :)
2013. jún. 15. 15:33
 20/20 Ladányi Gyuri válasza:
Az én párom is próbálkozott ilyennel. Az egyedüli gond az , hogy nagyon higiénia mániás vagyok ilyen téren. Ha kétszer vagyunk együtt rövid idő alatt akkor is lefürdök. Ő megértő volt ilyen téren és alkalmazkodott ehhez a rigolyámhoz. Beszéld meg vele , semmiképp se szégyeld magad azért mert felhozod eztb a témát.
2013. jún. 18. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!