Fiúk! Ti örülnétek neki? én azt hittem ezt szeretik a pasik
Figyelt kérdés
Nemrég jöttem ösze egy sráccal, együtt aludtunk és gondoltam reggel meglepem egy kis orállal.Először csak nyalugatta,amíg ébrededett, nem cuppantam rá rögtön, h azért meg ne ijedjen.de aztán ahogy felket nem akarta, h folytassam.udvarias volt, de azért egy kicsit rosszúl esett.erre tényleg nem gerjednek a pasik?2013. jún. 13. 22:19
1/20 anonim válasza:
lehet pisilnie kellett, akkor nem a legjobb
2/20 anonim válasza:
Én nem nagyon örülnék neki. Inkább egy kávé és beszélgetés.
3/20 anonim válasza:
De, a többségünk gerjed rá nagyon is, viszont mindenhol vannak kivételek.
4/20 anonim válasza:
Van, aki nem. A pasik nagy részének reggel pisilnie kell...
5/20 A kérdező kommentje:
először én is azt hittem pisilnie kell, de nem ment el wcre
2013. jún. 13. 22:23
6/20 anonim válasza:
nem vele van a baj hanem veled h egy ribanc vagy.
7/20 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! elmondanád, h mitől vagyok ribanc?
2013. jún. 13. 22:24
8/20 anonim válasza:
lehet senki se csinálta így még neki
és megilletődött a lelkem
nem mondta mi a gubanc?
9/20 anonim válasza:
Én is örülnék neki de reggel lehet WC-znem kell vagy akkor nem is érzem magam úgy higénia erén topon.Persze mindenképp fürdök éjszaka de akkor is félnék egy kicsit hogy valami nincs rendben.Lehet nála is ez volt .. Ki tudja ..
10/20 anonim válasza:
nem vagy ribanc csak irigykednek. én is az vagyok! Kinek ne esne jól arra kelni !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!