Miért szeretik a pasik a szűz lányokat?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 06:42
1/10 anonim válasza:
Mert büszkeség elsőnek lenni. Jó érzés, hogy van akkora bizalom, hogy ez az egyszeri kivételes alkalom pont őt illeti meg. Na meg persze a pasik szeretnek tanítgatni, irányítani kicsit, megmutatni mi a jó. Én mondjuk gyengéd módszerekkel, de így vagy úgy a többséget izgatja:)
25/f
2/10 anonim válasza:
...Na meg azért mert a lánynak igy feltehetöelg nicnsen összehasonlitási alapjuk, ergo a srác szerencsétlenkedhet az elején mert a lány ugysem arra koncentrál. :)
3/10 anonim válasza:
Nem hátrány, ha nem járt előttem x db bré a csajban.
5/10 anonim válasza:
Nekem pl abszolút kizáró ok, ha még szűz.
6/10 anonim válasza:
Mert tudják magukról, hogy nem egy ászok az ágyban, és a szűzlányoknak nincs összehasonlitási alapjuk, nekik még tudják azt mutatni, hogy ők a "macho-k".
7/10 anonim válasza:
Ez vonatkozik idősebb nőkre is, akik kimondottan szűz pasikat keresnek.
8/10 Johnny B. Goode válasza:
Csatlakozom a 3. válaszadóhoz, nekem sem mindegy, hogy egy "leharcolt odúba" kell "bemennem" vagy egy kis családias "fészekbe" :)
Ráadásul, ha komoly kapcsolatról van szó, nem biztos, hogy imádnám, ha a környék összes fiúja arról témázgatna, hogy szop a barátnőm, meg milyen az ágyban...
9/10 anonim válasza:
off:
"Nemibetegség esélye 0."
Örökölni is lehet...
10/10 Popi85 válasza:
Elsőnek lenni a legjobb, megszerezni valakitől valamit aki.ek csal 1 van belőle az nagyszerű trófeá! Nyers de ez az igazság! De érzelmileg meg a lánynak a kötődése ragaszkodása a fiúhoz megfizetetthetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!