3/9 A kérdező kommentje:
Sok nő mondta már nekem, ezért is vagyok még én is szűz hogy megfeleljek nekik.
2013. márc. 7. 15:38
4/9 anonim válasza:
mert abban bíznak (izom naivan) hogy akkor az majd mindent megtesz a punciért és pitizik meg figyelmes lesz. :)
5/9 anonim válasza:
"Miért", "szeretik a szűz fiúkat a nők?"
6/9 anonim válasza:
4-es, akkor nagyon hülyék... de hát, tudjuk hogy ez van :D
7/9 anonim válasza:
Wáó kérdező! Akkor tuti tényleg szeretik őket, hiszen mi sem bizonyítja jobban mint ama csodás állapot, hogy még mindig egyedül vagy!!
EZAZ, csak így tovább. DE ez még nem a vég kérdező!! Itt nem állhatsz meg, ha kitartóan és erősen küzdesz, még akár... áh nem lehetetlenség.. de nem, NEKED SIKERÜLHET KÉRDEZŐ, TE MEGTUDOD CSINÁLNI! Csak így tovább, felelj meg a lányok elvárásásinak és maradj szűz. És ha minden jól megy unlockolhatod a "SZŰZEN MEGHALNI" achivmentet!
Mindent bele kérdező! Most már nem adhatod fel!
8/9 anonim válasza:
A nők számára inkább legutálatosabb állatfaj a szűz férfi.
9/9 anonim válasza:
csak második helyes lehet, mert előtte van még a hím soviniszta egoista állat, Torrante típus :D Azt szerintem jobban utálják :)) Úgyhogy a szűz fiúk csak ezüst érmesek lehetnek max az tálat listán. Bronzéremmel rögtön utánuk a kockák, mert milyen már, hogy logikával tud valaki gondolkodni, az veréb nem? Hát ember az? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!