Lányok ti örülnétek neki? Vagy ez manapság már nyálas, nem szükséges?
Neked kell ismerni a barátnődet annyira, hogy tudd
tetszene-e neki, mennyire romantikus alkat. Én nem igényeltem volna, de nekem az is fura, hogy ez egy előre megbeszélt időpontban lesz, nekem fontosabb a spontaneitás.
Teljesen lebénult a kezem, hirtelen annyi szépet és jót szerettem volna írni neked, hogy vannak még ilyen pasik és hogy mennyire figyelmes vagy meg milyen jó ötlet ez... :-)
Sok sikert!
És le a kalappal előtted! :-)
Nagyon örülnék neki,nagyon kedves dolog,főleg ha utána nem neki kell feltakarítani a szirmokat.
A lányoknak ilyenekre van szükségük és nem a bunkózára ahogy sokan gondolják(persze kell a humor is,de a kettő között nagy a különbség)
szép, semmi gond
de szexet nem tervezek, eddig sem soha, eztán sem N
Ez szép és aranyos.
De szerintem az előre megbeszélés, hogy majd jövő hónap 23-án szexelünk az gáz. Akkor kell szexelni, mikor megkívánjátok egymást, nem úgy na most akkor beírjuk a naptárba, és akkor szex lesz. Szerintem az elsőnél még amúgy is fontos, hogy ne előírásra történjen. Nekem legalábbis egyik barátnőm se számolt be valami jó dolgokról, akik így szexeltek, hogy na már X hónaposak vagyunk, akkor szerdán feküdjünk le egymással.
Szerintem ez aranyos és kedves dolog:)
De ,hogy megtervezitek az nem olyan jó. Inkább spontán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!