A szexmániás nők mennyire vágynak a szexre? Csak a szexre vagy az orálra is rá vannak kapva? Hogy elégítik ki a vágyaikat? Ismeretlennel is lefeküdnének csak, hogy kielégítsétek magatokat? Kort is írjatok lécci
Attól függ,mi számít nálad szexmániásnak. Rám is azt mondják,az vagyok,mert igényelném a napi 4et, de ha több lenne,sem bánnám. Szeretem az orált is nagyon,adni is,kapni is. De idegennel csak azért nem feküdnék le,akkor marad a maszti..nem olyan,de a semminél jobb. Aki igazán nimfomán,az bármikor,bárkivel lefekszik és soha nem elégül ki,de az már betegség.
23/L
Nagyon: napi 3-4 alkalommal.
Az orál is, de az nálam általában csak elő/utójáték.
Ismeretlennel nem feküdnék le, az nem elégít ki, nem tudom elengedni magam.
24/N
Egyéébként kérdező azt közlöm, jó tudni hogy nem minden szexmániás lány szép. Sőt hagyjuk már láttam már olyan videókat neten, csaj mutogatta magát nyilvánosan hát olyan béna volt hogy úristen.
Esküszöm még inkább a csúnyák csinálják ezt jobban, mert a normálisaknak szépeknek van annyi önbecsülése hogy ne.
akár kivel és akár hogyan még a legexsztrémeb pozíciót is 4-5 alkalommal
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!