Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlennel ismeretség, hogy csináljam?
A csajjal volt eddig 5-6 (hosszabb) levélváltás (1 héten belül), sajnos chaten még nem tudtuk elkapni egymást. Nem egy városban lakunk, én soproni vagyok, ő Győrben dolgozik. Épp állást keresek, pont Győrött, de egyelőre még nem jött össze semmi.
Még sosem találkoztunk egymással, de fényképek, levélváltás alapján nagyon szimpatikus a lány, és úgy érzem, ő is hasonlóan gondolkozhat. Az az igazság, hogy még csak közös ismerősünk sincs, így azért elég nehéz. Szerintetek mit csináljak, nehogy barátságba forduljon át a dolog? Én randizni szeretnék vele valamikor, de nem tudom, mikor járok Győrben legközelebb. Hogy tartsam fenn az érdeklődését? Ne írjak neki mindennap? Valami ötlet, vélemény? Én 25 vagyok, ő 23 éves.
Ha tudsz, utazz le hozzá. Beszéld meg vele, mi lenne ha egy fél napot együtt töltenétek, mutassa meg a várost, mivel Te is ott fogsz dolgozni/élni, s a városséta közben beülhettek valahova, egy kávéra, egy süteményre, vagy egy ebédre.
Hidd el, ha sokáig húzod, elveszti az érdeklődést. Fontos a személyes találkozás, mert az fogja kialakítani az igazi vonzalmat.
Ja, most még vizsgaidőszakom is van, június közepéig mindenképp... nagyon jó lenne vele randizni, de most minden perc számít.
A másik: honnan fogom tudni, hogy ha találkozunk, az már randi lesz (és nem mondjuk baráti beszélgetés)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!