Régen valóban az apa vitte a fiát a bordélyházba, hogy bemutassa neki a nőket? Volt haszna?
Ezt hallottam, régen ez általános volt, nem néztek ki emiatt senkit. A célja viszont mi lehetett? Régen nem volt ez a "14 vagyok még szűz, ez a gáz?" kérdések. Hanem az volt a célja, hogy a fiú ne emelje többé piedesztálra a nőket, tudja, olyan emberek, mint mi férfiak, dugni szeretnek. De ezt egy szűz nem érezheti, hiába mondták el neki.
Szóval érdemes lenne elmennem nekem is?18f
"Ezt hallottam, régen ez általános volt, nem néztek ki emiatt senkit."
Lehet, hogy a sehonnai primitív embereknél ez bevett szokás volt, meg mindenféle művészeknél de most már nem ezt a világot éljük. Tudod valamikor meg az volt a megszokott, hogy a nőket úgy kezelték mint a kutyát. Meg a férfiak többségét is, hiszen csak szolga állatok ők is... Ezt is utánozni akarod?
"Hanem az volt a célja, hogy a fiú ne emelje többé piedesztálra a nőket"
Ne haragudj, de én nem látom azt, hogy általános lenne, hogy piedesztálra emelik a nőket. Szerintem a megillető tiszteletet és őszinteséget - amelyet a férfiak nagyon hangoztatnak - meg sem próbálják megadni a nőknek.
"De ezt egy szűz nem érezheti, hiába mondták el neki. "
Neked nem a szüzesség a bajod. Tehát nincs értelme.
20/F
Alapjáraton nem kellene piedesztálra emelni a nőket, hisz ők sem különbek semmivel sem nálad.
Ők is büdöset sz*rnak. Sőt, talán még nálad is büdösebbet.
Nem kell ehhez bordélyházba menni.
Sőt, a nők között is vannak akkor utolsó, szemét, lelketlen r*hadékok, mint ami talán nincs is a férfiaknál.
Szóval csak annyival különbek, hogy náluk van az összes pina.
Úgyhogy ne emeld piedesztálra őket,felejtsd el, hogy ők többek mint a férfiak. Mindkét nem egyenrangú, egyik sem létezhetne a másik nélkül.
Neked pedig jogod van nőhöz,mivel férfi vagy.
"Neked pedig jogod van nőhöz,mivel férfi vagy."
Joga?
Ezt én is hallottam már többször is. Vagy az apa vagy a nagybácsi/egyéb rokon. Illetve olyat is, hogy fiúiskolákban az érettségi után az egész osztályt elvitték.
Akkoriban ez teljesen szokványos és természetes volt.
A nők piedesztálra emelése pedig maga a véres valóság manapság. Hány fickó tolong minden egyes nő körül, érdemes megnézni...
"A nők piedesztálra emelése pedig maga a véres valóság manapság. Hány fickó tolong minden egyes nő körül, érdemes megnézni..."
Oké, de hány MILYEN fickó? ;)
Az utolsó
Arra célzol, hogy mindenféle selejt alak? Sajnos nem, ma elég sanyarú helyzetben vagyunk. Egy lány, nő lazán leugathat egy fickót, nincs ellene semmilyen eszköz. A huszonéves szüzek között pedig bőven vannak teljesen értelmes, normális srácok is. nem megfelelő helyre és nem megfelelő időben születtek, ennyi a bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!