Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Régen valóban az apa vitte a...

Régen valóban az apa vitte a fiát a bordélyházba, hogy bemutassa neki a nőket? Volt haszna?

Figyelt kérdés

Ezt hallottam, régen ez általános volt, nem néztek ki emiatt senkit. A célja viszont mi lehetett? Régen nem volt ez a "14 vagyok még szűz, ez a gáz?" kérdések. Hanem az volt a célja, hogy a fiú ne emelje többé piedesztálra a nőket, tudja, olyan emberek, mint mi férfiak, dugni szeretnek. De ezt egy szűz nem érezheti, hiába mondták el neki.

Szóval érdemes lenne elmennem nekem is?18f

2013. jún. 13. 09:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

"Ezt hallottam, régen ez általános volt, nem néztek ki emiatt senkit."

Lehet, hogy a sehonnai primitív embereknél ez bevett szokás volt, meg mindenféle művészeknél de most már nem ezt a világot éljük. Tudod valamikor meg az volt a megszokott, hogy a nőket úgy kezelték mint a kutyát. Meg a férfiak többségét is, hiszen csak szolga állatok ők is... Ezt is utánozni akarod?

"Hanem az volt a célja, hogy a fiú ne emelje többé piedesztálra a nőket"

Ne haragudj, de én nem látom azt, hogy általános lenne, hogy piedesztálra emelik a nőket. Szerintem a megillető tiszteletet és őszinteséget - amelyet a férfiak nagyon hangoztatnak - meg sem próbálják megadni a nőknek.

"De ezt egy szűz nem érezheti, hiába mondták el neki. "

Neked nem a szüzesség a bajod. Tehát nincs értelme.

20/F

2013. jún. 13. 09:14
 2/14 anonim ***** válasza:
63%

Alapjáraton nem kellene piedesztálra emelni a nőket, hisz ők sem különbek semmivel sem nálad.

Ők is büdöset sz*rnak. Sőt, talán még nálad is büdösebbet.

Nem kell ehhez bordélyházba menni.

Sőt, a nők között is vannak akkor utolsó, szemét, lelketlen r*hadékok, mint ami talán nincs is a férfiaknál.

Szóval csak annyival különbek, hogy náluk van az összes pina.

Úgyhogy ne emeld piedesztálra őket,felejtsd el, hogy ők többek mint a férfiak. Mindkét nem egyenrangú, egyik sem létezhetne a másik nélkül.

Neked pedig jogod van nőhöz,mivel férfi vagy.

2013. jún. 13. 09:19
 3/14 anonim ***** válasza:

"Neked pedig jogod van nőhöz,mivel férfi vagy."

Joga?

2013. jún. 13. 09:24
 4/14 anonim ***** válasza:

Igen.

Miért, talán nincs joga?

2013. jún. 13. 09:28
 5/14 anonim ***** válasza:
Régen szerintem ha az apa vagy idősebb férfi elvitte a fiatal fiút a bordélyházba, az valamiféle "beavatási szertartás" volt, vagyis hogy felnőtté váljon, fiúból férfivá.
2013. jún. 13. 09:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Arra céloztam amit az 5, írt, hogy beavatás. Azután biztos, hogy másképp néz majd a nőre, nem fog szerencsétlenkedni, nem fog meghunyászkodni amikor egy csaj ott van előtte csak azért, mert nem látott még puncit.
2013. jún. 13. 09:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Ezt én is hallottam már többször is. Vagy az apa vagy a nagybácsi/egyéb rokon. Illetve olyat is, hogy fiúiskolákban az érettségi után az egész osztályt elvitték.

Akkoriban ez teljesen szokványos és természetes volt.

A nők piedesztálra emelése pedig maga a véres valóság manapság. Hány fickó tolong minden egyes nő körül, érdemes megnézni...

2013. jún. 13. 10:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"A nők piedesztálra emelése pedig maga a véres valóság manapság. Hány fickó tolong minden egyes nő körül, érdemes megnézni..."

Oké, de hány MILYEN fickó? ;)

2013. jún. 13. 11:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Az átlag fickók. Nem lehet mindenki alfahím. Vagy mégis?
2013. jún. 13. 11:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Az utolsó

Arra célzol, hogy mindenféle selejt alak? Sajnos nem, ma elég sanyarú helyzetben vagyunk. Egy lány, nő lazán leugathat egy fickót, nincs ellene semmilyen eszköz. A huszonéves szüzek között pedig bőven vannak teljesen értelmes, normális srácok is. nem megfelelő helyre és nem megfelelő időben születtek, ennyi a bajuk.

2013. jún. 13. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!