Van esélyem becsajozni azzal a ténnyel, hogy még 25 évesen se voltam nővel?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 19:35
21/30 A kérdező kommentje:
,,te sem vagy 100as! Illyennek ne is legyen nője mert ha az elhagyná tuti hogy kicsinálná!"
Anélkül, hogy ismersz, inkább ne ítélkezz.
2013. jún. 12. 22:40
22/30 A kérdező kommentje:
Egyszerűen gyűlölöm már látni, hogy rajtam kívül majdnem mindenkinek megadatik a lehetőség. Nekem miért nincs jogom arra, hogy boldog lehessek, hogy férfinak érezhessem magamat?
2013. jún. 12. 22:41
24/30 anonim válasza:
Mert nem férfi vagy, csak egy picsogó kislány.
25/30 A kérdező kommentje:
,,Mert nem férfi vagy, csak egy picsogó kislány."
Nem vagy ilyen helyzetben, és halvány lila gőzöd sincs, mennyire nehéz elviselni.
2013. jún. 13. 12:21
26/30 anonim válasza:
te írtad,hogy ölni is képes lennél azért h nővel legyél.
Nem kell szavatkozni,ép elméjű ember még csak nem is viccel ezzel.
Voltam ilyen helyzetben de nem nyavajogtam ennyit.
27/30 A kérdező kommentje:
Még soha nem is verekedtem szándékosan, ugyan miért lenne ahhoz bátorságom valaha, hogy öljek, és főleg egy nőt. Legfeljebb olyasvalakit ölnék meg, aki állatot vagy nőt kínoz...
2013. jún. 13. 18:41
28/30 Noydra válasza:
Ha nem ide írnád napi 2szer ki ezt a kérdést, több esélyed lenne, ezt biztos tudom :D
29/30 kacsacsoruemlos válasza:
van esélyed simán. van amelyik csaj szeret tanítgatni. hamar bele lehet jönni egyébként ;)
30/30 anonim válasza:
Van esélyed!!! Nem ezen mulik legfeljebb azt hazudod hogy már meg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!