Egy ember meddig várjon a szüzességével, ha már nagyon kívánja szinte mindennap a szexen jár az esze?
Figyelt kérdés
Az illető már túl van a 20-on.
Várjon egy esetleges szerelemre, de ha az nem jön akkor nagy erkölcstelenség lenne ha csak vonzódásból tenné meg az első szexet valakivel??
2013. jún. 11. 16:40
1/3 anonim válasza:
Én vártam, és nem bántam meg. Persze aztán mindenki azt csinál amit akar, én nem feküdnék le senkivel csak azért mert dughatnékom van :D De ha te úgy érzed hogy akarod, akkor mi tart vissza? :D xy majd beszól? Aztán mi van akkor? :D
2/3 anonim válasza:
ha egyszer valaki akarja, kívánja, akkor minek várni??
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem,fölösleges várni a nagy szerelemre ami nem is biztos ,hogy az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!