Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ítéli el sok ember a 14...

Miért ítéli el sok ember a 14 éves lányokat ha már nem szüzek?

Figyelt kérdés

Persze én megértem,hogy sok lánynak ilyen korban már több fiúval volt mint ahánnyal kéne de ha valaki 14 évesen valóban szerelemből teszi? Ilyen idős korban is lehet márt tudni szerintem a szerelmet... én is 14 vagyok már nem szűz a barátommal majdnem 1 éve vagyunk együtt nem olyan rég történt meg... nem bántam meg és csak is egymással fekszünk le! Még is sokan illetnek sértő meggyezésekkel Miért?

Nem értem miért lennék az a bizonyos utcán álló nő/lány ha azzal fekszem le akibe szerelmes vagyok és nekem is jó neki is!

#szex #szerelem #vágy #fiatal kori sex
2013. febr. 12. 11:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Majd megtudod ha lesz egy kamasz lányod.
2013. febr. 12. 11:53
 2/25 anonim válasza:
0%

szia en is 14 eves vagyok bar en 13 evesen vesztettem el es mar most

14 evesen mar 4 honapos terhes vagyok (veletlenul!)

azert itelnek el mert barmikor tortenhet ilyen is veled.

de engem nem itelnek el (angliaban nem)

magyaron elitelnenek

de nekem annyiban jo hogy nem elek ott.

2013. febr. 12. 11:59
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

14 éves- azaz még gyerek.

Az én hugom 15 éves, ésén a nővéreként elég korán elmagyaráztam neki hogy mi való az ő korához és mi nem.

Egy 14 éves lánynak nem a szexszel kéne foglalkozni, hanem az iskolával, barátokkal.

Ez a mai generáció nagyon hamar fel akar nőni.Na de miért is?

Én 20 éves vagyok, de soha nem akartam volna 14 évesen továbbmenni a kézenfogósdinál, puszilkodásnál.

Monsjuk engem így neveltek, hogy a szex akkor még nagyon korai.

Én 17 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem, és nagyon örülök, hogy 14 évesen még élvezhettem a gyerekkort.

És az én lányom is majd ha lesz, így fog felnőni.

2013. febr. 12. 12:00
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok:

Na tessék. 14 évesen terhes. Felelőtlenség. Véletlenül? Nincs ilyen. Vagy vigyázol, vagy nem. Tapasztalatlan gyerek, akinek baba kéne a kezébe, nem igazi gyerek..

2013. febr. 12. 12:01
 5/25 anonim ***** válasza:
47%
Nem ezért ítélnek el. Az, hogy valaki nem képes védekezni, az egy más dolog. Nem is az olyanokat ítélik el jellemzően mint te, kérdező, hanem sokkal inkább azokat, akik 14 évesen úgy élnek szexuális életet, hogy az adott fiút mondjuk egy hónapja ismerik. Lássuk be, hogy ritka az, hogy valaki már egy éve van fiúval és úgy fekszik le vele 14 évesen, jellemzőbb az, hogy összejönnek, aztán dugnak, aztán összejönnek valaki mással. És ez valóban nem túl egészséges dolog, nem is fizikailag (a védekezés csak intelligencia kérdése), hanem inkább a lelki és érzelmi fejlődés szempontjából.
2013. febr. 12. 12:01
 6/25 anonim ***** válasza:
44%

2es: sikertelen neolibsi magyarország és régi erkölcsök szidalmazási kísérlet!

Amúgy miért? Ennek rengeteg oka van, de egyik sem hatna meg ha épp annyi vagy most.

2013. febr. 12. 12:03
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
na látod ezért még a tojáshéj a seggén van de már terhes. szerintem ez már beleillik az elitélendő kategóriába ahogy te is kedves kérdező. neked még babázni kéne nem "kuffantani"
2013. febr. 12. 12:03
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

14 és terhes.....Na erről beszél itt mindenki.

Hát mi a fsznak szexel, ha nincs tisztában a védekezési módszerekkel,????

Véletlen???

Óvszer, pesszárium, tabletta, krém hány módszer van?

Akkor kombinálj kettőt és tuti a védelem!

Nincs pénzed rá?

Hát 14 évesen nem csodálom, mert TANULNI KÉNE, NEM EZZEL FOGLALKOZNI.

Szerencsétlen gyereket sajnálom csak....

2013. febr. 12. 12:07
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok 14 éves még nem tud felelősségteljesen viselkedni. Ők úgy gondolják hogy tudnak, de nem. És a szexből elég nagy gond lehet hirtelen. A terhesség nem játék, főleg nem egy fejlődésben lévő kislánynál.
2013. febr. 12. 12:07
 10/25 anonim ***** válasza:
66%

"14 vagyok már nem szűz a barátommal majdnem 1 éve vagyunk együtt nem olyan rég történt meg... nem bántam meg és csak is egymással fekszünk le!"

Mert még gyerek vagy. Hiába érzed azt, hogy már nagy lány vagy, nem vagy az. 14 évesen nem lehetsz az.

És most azért érzed, hogy nem bántad meg, mert még együtt vagy a barátoddal és mint írtad nem rég történt meg. Ez csak jó pár év múlva fog kibukni, hogy megbántad-e vagy sem. Mert nagyon ritka az olyan aki 14 évesen összejön valakivel és még 10 év múlva is együtt vannak. Mert akkor biztos nem bánod meg, de mint írtam, ez nagyon nagyon ritka.

2013. febr. 12. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!