Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ítéli el sok ember a 14...

Miért ítéli el sok ember a 14 éves lányokat ha már nem szüzek?

Figyelt kérdés

Persze én megértem,hogy sok lánynak ilyen korban már több fiúval volt mint ahánnyal kéne de ha valaki 14 évesen valóban szerelemből teszi? Ilyen idős korban is lehet márt tudni szerintem a szerelmet... én is 14 vagyok már nem szűz a barátommal majdnem 1 éve vagyunk együtt nem olyan rég történt meg... nem bántam meg és csak is egymással fekszünk le! Még is sokan illetnek sértő meggyezésekkel Miért?

Nem értem miért lennék az a bizonyos utcán álló nő/lány ha azzal fekszem le akibe szerelmes vagyok és nekem is jó neki is!

#szex #szerelem #vágy #fiatal kori sex
2013. febr. 12. 11:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Miért hiszi azt minden 14-15 éves, hogy olyan nagylány?

Én anno ennyi idősen nem is gondoltam arra, hogy lefekdüjek a barátommal...

Az meg hogy 14 évesen 1 éve együttvannak....abnormális..

2013. febr. 12. 12:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy 14 éves GYEREKNEK nem ezzel kéne foglalkoznia...
2013. febr. 12. 12:12
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert még gyerekek.
2013. febr. 12. 12:37
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert túl könnyen bedőlnek a pasiknak, és elhiszik, hogy szeretik őket. Mármint a lányok könnyen elhiszik, hogy szeretik őket a pasik. Mondom ezt úgy, hogy én is pasi vagyok. De minden lányt arra buzdítanék, hogy minél tovább húzza az időt és a pasik agyát. Legyen önbecsülésük!
2013. febr. 12. 12:39
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen azt hiszed, hogy mennyire nagylány vagy, és ismered a világot.. hát, rohadtul nem. De nem baj, majd 20 évesen rájössz, hogy ez hiba volt. Nem egy lány ismerősöm kezdte 14 évesen, 20 éves korára kiégett. Volt olyan kapcsolatom, ami azért ment tönkre, mert a lány már nem is kívánta a szexet annyira, és k*rvának érezte magát, hogy 8 pasival volt együtt eddig... de ha neked ez kell, hajrá
2013. febr. 12. 12:41
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen már barátod volt, 14 évesen elvesztetted a szüzességedet. Ez igen! Én 16 voltam, amikor először csókolóztam és majdnem 18, amikor elvesztettem a szüzességem. Ennyi idősen én a továbbtanulásra összpontosítottam, és még attól is zavarba jöttem, ha megfogta a kezem az a fiú, aki tetszett. Nem vagyok maradi gondolkodású, de szerintem ez még korai volt. Bár ugye ki mit hoz otthonról....Ha a szüleid ezt engedik, akkor nekünk nincs jogunk pálcát törni a fejed felett! Én örülök, hogy a szüleim szigorúan neveltek, és ugyan ezt a példát követem majd a saját gyermekeimnél!
2013. febr. 12. 13:01
 17/25 anonim ***** válasza:
Azért mert a pasik nem akarják más gyerekét nevelni. Több mint való (nagyon kicsi rá az esély) hogy életed végéig együtt leszel a tini kori szerelmeddel, ha meg becsúszik a baba az a te és a szüleid nyakán fog maradni, mert a pasi lelép...
2013. febr. 12. 13:08
 18/25 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el. Tudja, hogy mi van és kész. Csak a legtöbb gyerek azt hiszi sokat nem veszíthet. Konkrétan, ha ebbe a korba elszúrsz valamit egy életre megpecsételted a sorsod. Ez viszont nem tetszik.

Nem mondom van olyan ember aki 14 évesen már elég fejlett érzelmileg, hogy ezt elvigye a hátán... de nem ez a többség.

Meg persze a tiniterhesség.

2013. febr. 12. 13:10
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

tartja a mondás: korán nyíló rózsa hamarabb hervad el. A későn nyíló pedig a legszebb lesz mind közül.

Hát valami ilyesmi megtörténhet az életben is. Aki korán szexel, az hamarabb ég majd ki. Mindennek megvan a maga fokozata. Pl. ha meglátod az igazit, nem rögtön házassági ajánlattal állsz elő. Hát erről ennyit.

2013. febr. 12. 13:13
 20/25 anonim válasza:
amugy a pasi velem marad mert o is mondta h nagyon szeretne o is akkor mar a babat,mert ez mar a mienk..es egy eletet nem akaunk megolni!!!!-.-a masodik kommentelo voltam"!!!!
2013. febr. 12. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!