Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ítéli el sok ember a 14...

Miért ítéli el sok ember a 14 éves lányokat ha már nem szüzek?

Figyelt kérdés

Persze én megértem,hogy sok lánynak ilyen korban már több fiúval volt mint ahánnyal kéne de ha valaki 14 évesen valóban szerelemből teszi? Ilyen idős korban is lehet márt tudni szerintem a szerelmet... én is 14 vagyok már nem szűz a barátommal majdnem 1 éve vagyunk együtt nem olyan rég történt meg... nem bántam meg és csak is egymással fekszünk le! Még is sokan illetnek sértő meggyezésekkel Miért?

Nem értem miért lennék az a bizonyos utcán álló nő/lány ha azzal fekszem le akibe szerelmes vagyok és nekem is jó neki is!

#szex #szerelem #vágy #fiatal kori sex
2013. febr. 12. 11:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Uccsó: zsegíj mikor jön?
2013. febr. 12. 15:53
 22/25 anonim ***** válasza:
Mert egy éretlen gyerek vagy,és az a nagy szerelem majd elmúlik,egy gyerekszerelem össze sem hasonlítható a felnőtt szerelemmel,gyerekszerelemhez meg nem tartozik hozzá a szex.Nem is ismeritek egymást,mert szinte rögtön az ágynak estetek csak mert ez szerelem meg stb egy 14-15 éves gyerek értelmileg és érzelmileg is éretlen,személyisége még fejletlen.Ha ovi óta vagytok együtt is korai a testiség.Amelyik lány már ilyen korában szexszel van elfoglalva nagy százalékban megbánja valamilyen problémája lesz a későbbi szexuális életével,azt sem hiszem,hogy egy 14-15 éves tud szeretkezni,szerintem csak dugni tud,ugyanis még nem érett hozzá.A szülőkkel sem valami oké,hogy a 14-15 éves gyerek belemenekül egy "komoly" kapcsolatba,meg szexel.
2013. febr. 12. 17:13
 23/25 anonim ***** válasza:
62%

Kulcsos példa:

Egy olyan kulcs ami minden zárat kinyit, az király, DE

egy olyan zár amit minden kulcs kinyit, az NEM KIRÁLY!!

2013. febr. 12. 20:24
 24/25 anonim válasza:
Én is 14 vagyok de én még korainak tartom de nem ítélem el. "Ki mint veti ágyát , úgy alussza álmát!" Azt azért megkérdezhetem hány éves a barátod ? :)
2013. febr. 13. 17:46
 25/25 anonim válasza:
18
2013. febr. 14. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!