Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka annak ha az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak ha az ember nem mer megszólítani lányokat? 18f szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 11:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalomhiány (L)
2012. febr. 12. 11:39
 2/24 Dr.Sámán Samy ***** válasza:
100%
Egy szó: önbizalomhiány.
2012. febr. 12. 11:39
 3/24 A kérdező kommentje:
jó és mi egyáltalán ez az önbizalomhiány? az önbizalomhiány mitől van?
2012. febr. 12. 11:41
 4/24 Dr.Sámán Samy ***** válasza:
100%

Önbizalomhiánynak több oka lehet.

Pl elégedetlen vagy a külsőddel, rossz tapasztalatok, félelem a megszégyenüléstől vagy egyéb lelki eredetű problémák.

Javaslat: arculatváltás, önmagad felfedezése, a stílusod finomítása és az, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Ha a tükörbe nézel és azt mondod jó pasi vagy akkor lesz önbizalmad is.

2012. febr. 12. 11:43
 5/24 A kérdező kommentje:
nekem valami lelki bajom lehet mert jól nézek ki stílusom is van amit felvállalok bármikor, de hiába! egyszerűen nem értem de nagyon zavar már ez!
2012. febr. 12. 11:47
 6/24 A kérdező kommentje:
ha meglátnék egy lányt hogy a fotómra ujjazza magát, vagy megtudnám hogy a naplójába mindennap beírja a nevemet 100szor ezer szivecskével akkor se mernék hozzászólni. mitől van ez?
2012. febr. 12. 11:51
 7/24 Dr.Sámán Samy ***** válasza:

Van ingyen pszichológus. Egy alkalommal kibírod.

Esetleg anyukád nem tudom milyen de lehet, hogy rossz példa mint nő és félsz.

Gondolj arra, hogy több vesztenivalód van azzal ha nem közeledsz egy lány felé mint ha próbálkozol nála.

Ha sokáig nem csajozol akkor meg kezdhetsz fiúzni mert nem marad rendes lány neked ;)

2012. febr. 12. 11:51
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalom hiány az egyenlő annyival ,hogy nem vagy megelégedve magaddal, és emiatt saját magadat hátráltató képzeteid vannak. Ezt külső és lelki dolgok is okozhatják.

Most minden csaj az arcomért van oda , amúgy elég érdekes arcformám van de tini korom kezdetén nekem is nagyon gáz fejem volt mert akkor kezdett megnyúlni az arcom és olyan volt mint egy körte. K*rva gáznak tartottam magam meg még alacsony is voltam .

És sokáig tartott ezt nekem feldolgozni úgymond ,hogy már nem vagyok csúnya :D Sőt. Amikor mindenki kezdett oda lenni értem akkor azthittem direkt mindenki sz*patni akar :D

De ahhoz is köze volt ,hogy ez lelkileg is megviselt , ergó hátránnyal indultam , nekem úgy sem sikerül semmi , gáz vagyok, esélytelen és mindig más ember helyébe képzeltem magam . Ilyesmi gondolatok.

Hát nemtudom nekem egy semmiből jött felismerés segített. Hiába agyaltam előtte mindig ezen , csak úgy jött egy sugallat ,hogy miért vagyok mégis ilyen gáz?

És úgy éreztem magam mint akiről levették a láncokat. Azóta sem hagytam abba az élet élvezetét :D Én aztán többet nem fogok sz*pni :D

2012. febr. 12. 11:59
 9/24 A kérdező kommentje:
az biztos hogy anyukám rossz példa folyton bántott nem tudom utált e de én őt nagyon. nem lehetne azér valahogy pszihológus nélkül megoldani? voltam iskolapszihológusnál kétszer de borzalmas volt. hogyan lehetne ezt leküzdeni?
2012. febr. 12. 11:59
 10/24 Dr.Sámán Samy ***** válasza:

9/10-es írónak osztom a véleményét.

Amiket leírt azok igazak.

Én annyit javaslok, hogy ne erőltesd ezt a dolgot, inkább próbálj a témában kicsit körbenézni.

Pl a párkapcsolatokról olvass írásokat, a külsőről és divatról, udvarlási tanácsokat stb. Aztán megjön az az önbizalom. Ha nem akkor meg igyál sokat és az meghozza ;)

2012. febr. 12. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!