Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha az ember nem mer megszólítani lányokat? 18f szerintetek?
Ha ennyire zavarban vagy a lányoktól, akkor legyél meleg...ott nem kell csajozni másrészt a csajok azután rajtad fognak lógni...Utána nem kell neked összeszedni őket jönnek maguktól is. (ha bi-t mondasz akkor hajtanak is rád)
Ha ennyire görcsölsz a dolgon akkor hagyjad az egészet. Ez nem fog egyik pillanatról a másikra megoldódni csak úgy. Korodat nézve amúgy is lehetne nagyobb problémád(érettségi,továbbtanulás)
Na most őszintén.
Csúnya vagy? Tudom hogy a szépség relatív ,de általában a lányok szerinted csúnya vagy helyes kategóriába sorolnak be?
14/14-es én is itt tartok már.
Ennyire önbizalomhiányos csak csúnya ember lehet. Vagy nagyon nagy lelki gondjai vannak. Ahhoz pedig pszichológus kell mindenképpen.
Írj már vissza nekem lassan mennem kell :D
De tényleg , nem gáz én átérzem! Csúnya vagy? Nagy az orrod, elállnak a fogaid, kancsal vagy , dagadt alacsony, vagy 52 kg ?
Mondj már valamit :D
"az biztos hogy anyukám rossz példa folyton bántott nem tudom utált e de én őt nagyon."
"nekem valami lelki bajom lehet mert jól nézek ki stílusom is van amit felvállalok bármikor, de hiába! egyszerűen nem értem de nagyon zavar már ez!"
Jó már értem . Ez nem vicc , szerintem anyád miatt van.
Ha nem vagy csúnya akkor meg ne itt parázz hanem menny el pénteken vagy szombaton egy buliba igyál egy keveset és az első szabad lányt, aki tetszik szólítsad le. Ess túl rajta. Ha nem megy akkor pedig szimplán életképtelen vagy még.
Ezen már nem tudok segíteni én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!