Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha az ember nem mer megszólítani lányokat? 18f szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 11:36
21/24 A kérdező kommentje:
"Ennyire önbizalomhiányos csak csúnya ember lehet." énis gondoltam erre a következtetésre, de minden más ami logikus pl hogy táncolni akarnak velem szép lányok meg sokszor nézegetnek, abból meg arra gondolnék hogy jól nézek ki. a testalkatommal biztosan nincs semmi baj, talán egy kicsit vékony vagyok, de tényleg csak kicsit. a fejemen az már nehezebb kérdés de azon sincs semmi torz vagy ilyesmi sőt hasonlít sok híres "jópasi" fejére akikre mondják hogy na ez helyes. szóval szerintem bennem külsőre megvan az amit a lányok vonzónak találnak. de hogyan ellenőrizhetném le biztosan? fontos lenne mer akkor megtudnánk hogy testi vagy lelki bajom van-e...
2012. febr. 12. 12:33
22/24 Dr.Sámán Samy válasza:
képmegosztóra tölts fel egy képet magadról azt linkeld ide és megmondjuk, hogy 10es skálán milyen srác vagy.
23/24 A kérdező kommentje:
régen nem voltam szép és nagyno rosszul öltözködtem(anyám adott rám mindenféle ócska ruhát amiben nagyon rosszul éreztem magam. ez is egy ok hogy utáltam). de régen is mondták nekem hogy nem vagyok csúnya és olyan típus vagyok hogy egy-két év mulva egész jó pasi lesz belőlem bár lehet h vigasztalásbol mondták ki tudja. a képmegosztó kézenfekvő lenne de félek h az ismerőseim rátalálnak a kérdésre akkor aztán végem. nincs valami más ötlet ahogy leellenőrizhetném? az embernek magárol alkotott képe sokszor lehet nagyon téves. én is hallottam sok olyan srácról aki jó pasinak hiszi magát de egyáltalán nem az..
2012. febr. 12. 12:43
24/24 anonim válasza:
Hülyeség amit írnak. Az ilyen nem tud oda menni pénteken egy buliba ,ha meg iszik akkor csak beégeti magát!
Amúgy nekem küldhetsz képet nyugodtan nem valószínű ,hogy ismersz. Sőt tuti , mert nem sokat vagyok M.O-n
Hogy hogyan kűzdhetnéd le ezt nem tudom , a kép sokat segítene. Mert tényleg meg lehetne mondani mi illik hozzád.
Szerintem keresd meg az igazi személyiségedet / önmagadat ,amilyen úgygondolod a legjobban illik ,hozzád amilyen akarsz lenni.
Most ez hülyén hangzik de ,ha nem szereted ezt az állapotot akkor nyilván nem "te vagy" teljesen ez a visszahúzódó akárki.
Az ilyen emberek nem alapból ilyenek , hanem lelki eredetű problémáik vannak és ez akár nagyon nagyon kicsi korból is jöhet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!