Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélem a házasságot, ti hogy vagytok ezzel? Felesleges dolognak tartom, ha két ember szereti egymást anélkül is megy. És amúgy is a házasságok 90%ka válással végződik.
Fölösleges annyi pénzt beleölni, hogy utána meg elválljak. Ha hozzá is mennék valakihez, akkor két tanuval, egy kis eldugott kolostorban tenném :D. Bár ha belegondolok, hogy mit mondok majd annak, aki egyszer megkéri a kezem o.O jajj xD. Meg kiállni annyi ember elé, és utána végigmenni az utcán .. hát ez sem az én stílusom :D.
18/L
Erre van is egy jó vicc:
Mi a válások leggyakoribb oka?
.
.
A házasság >< :)
A 90% az maximum 50%.
A házasságkötés két tanuval ingyenes, de csak az anyakönyvvezető kis szobájában.
Az emberek akkor is el tudnak válni egymástól, ha csak együtt élnek. És ezek aránya egyáltalán nem kisebb...
Aki pedig házasodni készül, nem tervezi, hogy valaha is el fog válni. A szerelem és a szeretet sok mindent megváltoztat az ember addigi felfogásában.
Nekem nőként jó dolog lesz a férjemnek hívni a párom, felvenni a nevét. Jó érzés lesz, hogy még jobban megerősítettük az összetartozásunk. Sok esetben a rokonoknak is innentől válik komollyá, attól függetlenül, hogy már esetleg régóta az. (Legalábbis hivatalossá.)
Lehet, hogy konzervatív vagyok, de én szeretném, hogy a gyermekem apja a férjem legyen, és automatikusan megkapja majd a nevét, ne kelljen külön nyilatkozatot kitölteni. Meg ilyen kis finomságok, amik másnak talán nem jelentenek semmit. Nekem igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!