Lányok mi lenne a reakciótok ha találkoznátok egy 22éves fiuval és még szűz? Mennyire tartanátok gáznak stb?
Hihetetlen milye nszánalmasak egyes lányok:
látom ti is elfelejtettétek, hogy el kell kezdeni valamikor. Ezt a hülye gondolkodást, hogy időt sem adtok a másiknak. Nagyon sok hülye lány van ezen a téren aki így gondolkozik.
Nem csodfálom, hogy a fiúk lelkileg kivannak.
Valami elképesztő ahogy gondolkodtok, a szexben hamar bele lehet jönni.
ÉS mi van ha 22 évesen szűz???
Na mi van csajok?? Ő már nem ember? Akkor őú beteg? Mert nem kezdtem el a 16 évesen a dolgot??
Jah, hogy ti 14 évesen elkezditek, de nem jelenti aztr, hogy 22 évesen késő lenne bármihez is.
Szánalmasok vagytok lányok, tiszt a kivételnek, és ne csodálkozzatok ha ennyi önbizalom hiányos srác van. Többek között eztért: Mert ENGEm Liullánnak h0vnak, 22 éves vagyok, 16 évesen kezdtem és tapasztalt vagyok ,velem igyidős srácok nem férfiak, a szűzek nem emberek, a velem egyidősek hülyék, mert nincs keresetük, és még sorolhatnám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!