Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nap 24órájában csak a csajozás...

Nap 24órájában csak a csajozásra gondolok, a céljaimra, viszont nem teszek semmit, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Egész nap ezen kattog az agyam, eddig tanulni sem voltam képes nyugodt szívvel, már egyáltalán tanulni sem tudok. Ezen jár az agyam, ahelyett, hogy nem gondolkodnék és csak csinálnám. De valamiért nem megy:S

AZ is zavar, hogy le vagyok már késve sok mindenről, de még nem a világ vége. Viszont már régóta csinálom ezt a semmittevést, agyalást ,miközben tudom, hogy csak cselekedni kéne.18/F

2013. jún. 8. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
én is csak erre tudok gondolni, hogy kellene egy csaj de sajnos nem is ismerek olyat akivel eltudnám magam képzelni de lassan felemész a dolog hogy télleg a nap 24 órájába ezen kattog az agyam és már nem bírom
2013. jún. 8. 21:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok lazítani. Tanácsolták az alkoholt, de nem lettem tőle kezdeményezőbb.
2013. jún. 8. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
hát az alkohol nem megoldás erre az biztos
2013. jún. 8. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne azt, amit eddig. Majd 50 évesen sírhatsz hogy elpazaroltál egy csomó időt.
2013. jún. 8. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
próbálni kell a társasági élettet kiterjeszteni ismerkedni csajokkal és majd alakul meg ha görcsösen keresed annál inkább kerül a dolog
2013. jún. 8. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!