Szerintetek ez megoldás lenne?
Figyelt kérdés
22 éves szűz srác vagyok, sajnos valahogy a csajokkal való ismerkedés nem nagyon akar összejönni. Mondják haverok meg ismerősök, hogy nem vagyok gáz csúnya, meg ilyenek, de valahogyan nem akar össze jönni a dolog. Amikor meg úgy lett volna, hogy egy egy éjszakás kaland összejött volna, hát elizgultam remegtem nagyon, és hát a lánynak elment tőle a kedve... számomra valahogy egy normális kapcsolatnak nem sikerül összejönni-e és hát eléggé lehangol a dolog... szerintetek megoldás lenne az ha elmennék egy k..vához és ő vele elveszíteném?2012. dec. 5. 20:02
2/5 anonim válasza:
nem hiszem, hogy tripperrel kéne kezdened
ne parázz már miatta, inkább próbálj a lányokba fektetni energiát... fejlessz ki jó dumát, és hidd el, nem kell majd fizetned érte;)
de amíg a szex fog a szemed előtt lebegni, addig sajnos nem fog menni a dolog..
3/5 anonim válasza:
Szerintem menj el,én is megtettem.A lényeg hogy mindent ovszerbe csinálj és ne nyald ki és ne csokolozz vele.Nem kell aggodni azon hogy elmegy a kedve mert valoszinüleg ő fog irányitani szóval nem kell aggodni amiatt hogy mit és hogyan.(Szóval hajrá és jó lányt válassz.)
4/5 anonim válasza:
Nekem is egy ideig ez volt, és nem jött össze..
Ezután vettem magamnak egy BMW-t, és éjjel-nappal azzal vagyok. :)
5/5 anonim válasza:
neked nem k.rva kell hanem onbizalom, legyel magabiztos, menni fog az, ha meg nagyon nem megy, akkor k.rvazzal, neki ugyis mindegy hogy csinalod, csak kapja meg a penzt, te meg legalabb tapasztalatot szerzel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!