Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Május 16-20. körül kellett volna, hogy megjöjjön. Ez azonban azóta sem történt meg. Azelőtt mindig rendszerességgel és pontossággal megvolt. Semmi különöset nem csináltam, csak pár nappal ezelőtt próbáltam meg külső önkielégítést. Nagy baj lehet, ha ennyi ideje nem jött meg? Esetleg tudja valaki, hogy mi lehet a baj?2013. jún. 5. 17:43
1/8 anonim válasza:
Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?
2/8 anonim válasza:
késhet mert:
idegeskedsz
valamilyen betegséged van éppen
ilyenje van
3/8 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és 2012 augusztus óta van meg
2013. jún. 5. 18:29
4/8 anonim válasza:
Nyugodj meg még nem olyan régóta van meg és fiatal is vagy. Nekem is volt ilyen régebben hogy kimaradt 1 hónap.
5/8 anonim válasza:
sima megfázástól is késhet,idegességtől,ha szedsz valamilyen gyógyszert
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. Akkor ne aggódj semmi baj. Kell akár 2-3 év is mire beáll a menstruáció, de ha esetleg fél év kimarad 2 menstruáció között, akkor érdemes orvoshoz menni.
7/8 anonim válasza:
én 17 éves vagyok, lassan 6 éve menstruálok és 1 éve állt be a menstruációm. nekem volt olyan hogy 3 hónapig nem volt meg. lehet az oka felfázás vagy akármi. nekem petefészek gyulladásom volt. ha nem jön meg pár napon belül, és fájdalmaid vannak, menj el nőgyógyászhoz
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. jún. 11. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!