Miután múltkor simogattam magam, valami ki folyt belőlem, nem lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Múltkor zuhanyzás után, kicsit simogattam, és utána valami olajszerú dolog folyt ki belőlem, kicsit ráment a lepedőre, ésmiután megtöröltem, utána is folyt kicsit a bugyimba. Ez nem lehet valami bertegség? vagy csak a víz? azóta már nem folyik
12l
2012. okt. 30. 22:56
1/12 anonim válasza:
Hmm kicsi vagy meg es tapasztalatlan:) nyugi, semmi bajod. Az a folyas termeszetes es az izgatas hatasara tortenik. Benedvesedsz:D
3/12 A kérdező kommentje:
Hát jó, de eddig nem volt ilyen, pedig csináltam már, még annyi, hogy odanyomtam előtte a zuhanyt, ezt még nem csináltam, és utána kicsit megnagyobodott meg pirosabb lett, nemtom
de köszi azért. De azért tudom mi az a masztizás, nem vagyok olyan kis naiv, maeg aki ilyeneket ír privibe, hogy merre lakom, meg ilyenek az hagyja abba úgysem válaszolok!
2012. okt. 30. 23:25
4/12 anonim válasza:
elfolyik a pinád és meddő leszel
5/12 anonim válasza:
hehehe utolsó zöld pacsi lollllllll xdd
6/12 anonim válasza:
ne bántásátok már, még gyerek..
kérdező, te meg ne foglalkozz a csúnya üzenetekkel :D
7/12 anonim válasza:
Azért én annak is beleverném a fejét kétszer-háromszor az asztalba, aki egy 12 éves kislányt zaklat privátban!
8/12 anonim válasza:
Jól csinálod, kiscsaj, folytasd, és hamarosan valami nagyon jót fogsz érezni.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi, aki normálisan válaszolt! :) am már rájöttem, hogy normális, megint csináltam és akkoris ezvolt csak utána meg kell törölnöm zsepivel :) am téll jó volt
2012. nov. 2. 21:27
10/12 Santő válasza:
nekem is szokott ilyen lenni.akkor ez normális?:D amugy lányoknak hogy kell maszturbálni?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!