Mit tegyek kiderülhet vagy lehet valami bajom belőle?
Figyelt kérdés
Holnap lesz hogy 1 éve együtt vagyok a barátommal petting volt de nem feküdtünk le csak az a baj hogy 13 éves vagyok.2013. jan. 23. 15:21
1/18 anonim válasza:
Mi itt a kérdés amúgy? bajod lehet attól hogy 13 leszel? Ja meg fog jönni az első havid
2/18 A kérdező kommentje:
és holnap történne meg a dolog.. egyébként nem nem most fog már meg van :S
2013. jan. 23. 15:24
3/18 anonim válasza:
13 evesen nem erzed ezt egy kicsit korainak? es ha belegondolsz,most elkezdesz szexelni, 20 evesen mar ugy kiegsz mint egy kanoc,mi ertelme ennek? ha szeret a baratod szex nelkul is szeretni fog.. miert luxus megvarni ezzel MINIMUM a 16ot?
4/18 anonim válasza:
Ha a skac 14-nél több, neki lehet baja belőle, ha kiderül.
5/18 A kérdező kommentje:
de korainak tarom pont ezért írtam ki hogy csak én gondolom-e így :/ igen mondta hogy ő enélkül is velem marad meg szeret de én már ezért egy kicsit szeretném :/
2013. jan. 23. 15:28
6/18 A kérdező kommentje:
igen több mint 14..
2013. jan. 23. 15:28
7/18 A kérdező kommentje:
de ha lefekszem vele abból lehet nekem valami bajom vagy kiderülhet?
2013. jan. 23. 15:33
8/18 anonim válasza:
ÉS MENNYIVEL TÖBB, MINT 14???
Egy pedofillal van dolgod, ha 15-nél idősebb, és csak dugni akar, bár ígyis-úgyis csak azt akar... Felejtsd ezt el, és ne azért, mert azt mondjuk... Gondold végig te, hogy mit jelent ez az egész!
9/18 A kérdező kommentje:
mát miért lenne pedofil ha már 16 éves ( amúgy 15 ) de mind1 de én már 1000x átgondoltam és az a baj hogy tudom hogy még nem kéne de én nagyon szeretném :/
2013. jan. 23. 15:44
10/18 anonim válasza:
Várjatok még inkább!
De mi az, hogy kiderülhet-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!