Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek kiderülhet vagy...

Mit tegyek kiderülhet vagy lehet valami bajom belőle?

Figyelt kérdés
Holnap lesz hogy 1 éve együtt vagyok a barátommal petting volt de nem feküdtünk le csak az a baj hogy 13 éves vagyok.
2013. jan. 23. 15:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ha már nem leszek szűz az kiderülhet?
2013. jan. 23. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
13 évesen jogilag cselekvőképtelen vagy ergo akivel lefekszel nemi erőszakot követ el akkor is ha te V-be vetett lábakkal vártad. Ha a nőgyógyász nem talál szűznek vmikor később nem jelenti, hogy hivatalból a rendőrségre szalad, egyébként sem tudja egzakt módon megállapitani, de mondjuk, ha én lennék az apád és nekem megsúgná, biztos kiegyenesiteném a skac bordáit.
2013. jan. 23. 16:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Apum soha nem fogja megtudni :D
2013. jan. 23. 20:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja, akkor O.K., örülök, hogy átment az üzenet... gyász a köbön.
2013. jan. 23. 21:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon még pettingelni sem kellett volna, mégpedig azért nem, mert ha ilyen könnyen kapható vagy, akkor nincs miért tisztelni téged!
2013. jan. 24. 11:34
 16/18 anonim válasza:
Amúgy szerintem ki fog derülni, mert vagy te, vagy a barátod dicsekedni fogtok vele :)
2013. jan. 24. 11:51
 17/18 A kérdező kommentje:
ha rajtam múlik még egy ideig nem fog kiderülni :) de remélem hogy ő sem fogja elmondani de majd beszélek vele ;) Egyébként meg nem vagyok könnyen kapható nem mondom magam csúnya lánynak és angyon sokan próbálkoztak volna már de ez a fiú az első kapcsolatom!
2013. jan. 25. 00:00
 18/18 anonim válasza:
mivaan?
2013. jan. 25. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!