16 évesen ez szégyen?!
Amúgy egyesek nem tudom mit gondoltok?????
Az Ő korosztályában ez már (sajnos) ÜBERGÁZ!!
A 14 évesek körében ha valaki még szűz, az olyan "hát nem valami menő arc, még szűz kislány / szűz kisfiú", már 14 évesen kinevetik és ciki, ha még szűz, főleg egy városi környezetben, talán vidéken nem gáz, de itt most nem kisvárosokra gondoltam, hanem falvakra. Kisvárosokban ugyanúgy gáz a 14 évesek körében ha valaki szűz!
Ez a XXI. századi valóság, jó lenne ha belátná mindenki, hogy idáig sűlyedtünk, és erről nem csak a gyerekek tehetnek, hanem a szülők, a lóf@szt érő szülők, akiknek nem hogy gyerek nem való de még kutya sem!
Nincs család, nincs házasság, nincs tisztelet, nincs szeretet, nincs rend, nincs kitartás, nincs fegyelem, nincs becsület, és már haza sincs a mai emberek szívében!
Szánalmasak lettek az emberek és az emberiség legalább 60-70%-a nem érdemli meg az életet sem, mert csak egy ceruzaelemként él a fogyasztói társadalom gépezetében, és birkaként megy a tömegek és a média által kitaposott úton!
Megérett a világ egy háborúra, katasztrófára, vagy világvégére, vagy valami apokaliptikus eseményre, mert elfelejtettünk bizonyos értékeket, és ennek nem lesz jó vége!
kifutottál az időből, vége van, elcseszted az életed
de nekem talán még kellenél ha nagyon nyomulsz és küldesz egy fürdőrucis képet
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!