Van egy kis problémám. én 14 éves vagyok, barátom 20. (?! )
Ha azért szakít veled, mert nem fogja fel, hogy 14 évesen még nem akarsz szexelni, akkor nem szeret.
Ha pedig nem szeret, akkor megérdemli, hogy szexelj vele?
nájű nálom félreírtetek komákok
arra céloztam h úgyis meg fog dugni téged :D szal édes mindegy már neked azt csinálsz amit akarsz
immán
Úgy tudom, ez még büntetendő.
Vagy tévedek?
Ha 10 napig össze lennék zárva egy kislánnyal, hát attól még rohadtul nem kezdenék szerelmes lenni belé.
Amúgy 21 vagyok és a saját korosztályommal kezdek.
Fogadjunk, hogy a pasidnak jó, ha volt összesen 1 barátnője előtted, de aztán az dobta, nem talált senkit, de ekkor jött egy naiv 14 éves kislány és ha nincs ló, jó a szamár is alapon összejött veled.
Sajnos ez az igazság.
Nyisd már ki a szemed, nem normális, ha 20 éves "férfinak" 14 éves a barátnője.
Egyáltalán van közös témátok?
Akármilyen hosszú az a bizonyos történet, akkor is 20 és 14 éves emberek között rettenetes nagy világbeli szakadék van. Ilyenkor szokás azt mondani, hogy "csak az idősebb pasikkal értem meg magam", de a valóság az, hogy az "idősebb" pasi infantilisebb és ő képtelen a korosztályában normális kapcsolatot kialakítani.
Nem sértésnek írom, de te még gyerek vagy! A meglátásod viszont jó, hogy még nem vagy rá készen.
Ha ezt nem érti meg, akkor lehet akármekkora speciális eset, akkor is infantilis vonásai vannak. Aki egy fejben éretlen nővel akar szexelni -értsd: nem vagy 25 éves, akinek természetes és tudja mit is akar-, az olyan is.
Majd ha már te is akarod, majd akkor. Viszont ha most engedsz az unszolásának, akkor egy életre megváltoztathatja a szexhez való hozzáállásod.
+ ha amiatt hagy el, mert nem fekszel le vele, akkor még hálás is lehetsz neki, mert nem egy gyökér mellett vagy. Mivel fiatallal kezdett, tudnia kellett, mi van a pakliban.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!