Szűz vagyok és nekem idő kell mindenhez. Ez baj? Emiatt dobott ki engem?
5-ször randiztam egy sráccal. Aranyos volt velem stb. De elmondtam hogy szűz vagyok, és nekem idő kell mindenhez...Akkor azt mondta nem baj, nem akar elkapkodni velem semmit. Azelőtt heti 2-3 alkalommal találkoztunk, mióta elmondtam jó ha 1-2 hetente... :(
Emiatt utált meg? :(
Az kimaradt hogy megkérdeztem hogy miért hanyagolsz el mostanában mi bajod velem? És erre azt mondta hogy "De utálom ha valaki követelőzik rajtam, tudod mit? Hagyjuk az egészet a fenébe ha számon kérsz rajtam már most dolgokat"
És nem áll velem szóba :(
Háát, ha nem is jártatok hogy dobott ki? Amúgy meg biztos keresgél, nem mindenki szeret várni..
Amúgy hány évesek vagytok ?
na akkor nem a lényeget írtad le, nem azért szakított, hanem mert ki tudja hogyan milyen stílusban kérdezted tőle, hogy most mi van, miért nem találkoztok, nem tudom talán a stílus, nem tudni egyáltalán milyen volt ez a kapcsolat?
ki tudja innen eldönteni, ez kevés info N
pfff, 9-es, ez aztán a hozzáállás.
nem teher a szüzesség, de nem lehet tudni, mi baja.
egyébként miért mondtad el 5 randi után? sztem ezt csak helyzetben lehet esetleg megemlíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!