Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzességem miatt dobott...

A szüzességem miatt dobott engem? Vagy most mi ez? Ennyire gáz ha szűz vagyok?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és szűz. Randizgattam egy sráccal. Elvileg jó volt minden, jól éreztük magunkat együtt, neki már sok tapasztalata van. Beszélgettünk és elmondtam az 5. randin hogy szűz vagyok. Azt mondta nincs baj ezzel, őt ez nem zavarja. Aztán találkozgattunk még mintha semmi sem történt volna, utána még 4-szer. Összesen ez 9 randi. De összevesztünk valamin és dobott engem. Apróság volt ahhoz hogy dobjon engem. A szüzességem miatt volt ez?
2013. máj. 17. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
???Ha igen,akkor egy debil!
2013. máj. 17. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
2013. máj. 17. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Összevesztetek, azért szakított. Szerintem nincs köze a szüzességedhez.
2013. máj. 17. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha a szűzesség lett volna a baj, akkor nem találkozott volna veled még4szer, de lehet hogy nem akart
2013. máj. 17. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért lenne gáz, én még soha nem voltam szűz lánnyal de mindenképp szeretnék.
2013. máj. 17. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért dobott, mert nem tetted szét neki a lábadat, és nem akart tovább várni.

Amúgy szard le, ilyen férfi nem férfi, keress mást, akinek ez baj, az beteg! Melyik rendes férfi nem örülne egy szűz lánynak aki csinos kedves és minden oké vele?

A szüzesség nem hátrány hanem előny! Akinél hátrány az meg menjen a p|csába! Hogy lehet ilyen beteg a társadalom? :D

2013. máj. 17. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem akarta megvárni, amíg te készen állsz odaadni magad neki. Inkább valami könnyebb préda után nézett. De szerintem egy lányban nagy érték, ha még szűz.
2013. máj. 17. 17:13
 8/8 anonim válasza:

Az őszinteségért, szerénységért, és a mai világban szokatlan életvitel és látásmódod miatt.

Nincs mit szégyelned a szüzességeden és ha olyan kapcsoltba kerülsz ahol ez hátránykét tünik fel,

ott nem veled lesz a baj....s még 1, a szexben nagyongyorsan tanul az ember......és amugy is

minden párnak össze kell szokni...szóval a világon semmiről nem maratdtál le. Voltam már szűz fiuval,

amikor én már nem voltam az,hidd el, mind érzelmileg mind testileg igen hamar megvolt az összhang..

sőt, az is elég volt ha hozzámért......nem kell x számú aktus ahoz , hogy egy férfi kellemes partner

legyen....-ha megvan az őszinte szeretet és vonzalom, ha nincs meg ugyis az egész egy maszturbáció

szintjére esik vissza. Ne akarj tökéltes lenni..légy önmagad, és soraid alapján te az vagy, és ezt olyan ó látni:-)

Akinek igy nem kellesz mehet tovább, meg fogod találni azt a lányt aki nem egy numerakriályt keres.

Mindehez sok vidámságot, erőt, kitartást a kudracokban( a szerelem meg olyan betegség ami fádalmas...

kortól független) A lényeg a bizalom, a szerelem és az, hogy lelkileg is elég érett legyél rá.

Hidd el, ha ez a három komponens megvan, nem kell semmiféle titkos recept, jó ötlet vagy bölcs tanács!

A tested tudja, s a fiúé is! :-)

Sok sikert! :-)

Szia-szia:-)

2013. máj. 17. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!