Miért történik az, hogy nagyon okos fiú vagyok, mindenhez hozzá tudok szólni, mégis semmi sem vesznek a lányok?
Igaz egyáltalán nem nézek ki jól, de ez nem lehet ok erre szerintem. Mindig azt tanították a szüleim, hogy az okos fiúkat kedvelik a lányok. De most már elgondolkodtam, hogy lehet ez nem is igaz? Eléggé otthonülős vagyok, egész nap olvasok. Ez ugye nem baj?
21 F.
Az, hogy okos vagy csak egy dolog. Ehhez nem árt még kisugárzás, határozottság, humor, siker. Ki akarna egy tudós bagollyal élni? :)
p.s: annyira azért mégsem lehetsz okos, ha ilyen kérdéseket teszel fel. Az intelligencia nem csak a lexikális tudásból áll ám. :)
22F
a mesében olyan a világ ahogy te képzeled. mondják hogy a pénz nem boldogít pedig igen is boldogít és a külső nem számít, de mégis.. és ennek a listának soha sincs vége.
az olvasás jó és becsülendő, főleg ha olyanokat olvasol amelyek tágítják az ismereteid és fel tudod használni a hétköznapokban.
azt hinné az ember régen másmilyen volt, de ezt nem mondhatjuk biztosra, mivel az idő minden sebet begyógyít és idővel mindig (általában) csak a jóra emlékszünk.
Nem az a gond, hogy okos vagy.
Hanem ha otthon ülsz, meg sem ismerkedsz lányokkal. Miért nem jársz el közösségbe? Rengeteg nagyon jó helyre lehet menni, ahol értelmes emberekkel tudsz találkozni.
Lépj be pl. a mensába, ha okos vagy, akkor simán felvesznek. Nagyon sok érdekes, értelmes programot szerveznek, ahol ráadásul ugye a többi taggal is megismerkedhetsz.
De ez bámelyik másik klubra is igaz.
A nők álma nem az, hogy valaki minden kérdésre tudja a választ. Inkább, hogy nőnek érezzék magukat melletted. Erre meg rá kell érezni, de ahhoz ki kell mozdulnod.
"Eléggé otthonülős vagyok, egész nap olvasok. Ez ugye nem baj?"
Ebből a szempontból baj. Próbálj több ponton kapcsolódni a külvilághoz, szocializálódj. :)
és miért van az h én is egész okos fiú vagyok és mégis sok hülyeséget csinálok?
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!