Miért történik mindig ez?
Egyrészt, a stressz mindenképpen közrejátszik a dologban, másrészt lehet, hogy a pasid pöszije nem szereti az óvszert. Tudom, ez hülyén hangzik, de van ilyen, saját tapasztalatból mondom.
Amikor először megpróbáltuk barátnőmmel az óvszer felhúzásánál én is eléggé elpuhultam és az istennek sem lehetett ismét felállítani aznap. Aztán Ő íratott fogamzásgátlót, utána minden simán ment.
Aztán otthon magamnak kipróbáltam az óvszert, első alkalommal megint csak "lelankadt a lelkesedésem", de a másodiknál már ment... mármint csak magamnak csináltam kézimunkával, de nem ment össze megint.
Lehet, hogy a pasid attól is stresszel, hogy egyáltalán jól húzza-e fel a gumit, mert ez is okozhatja a stresszt, mert nem megy egyből simán, elkezd görcsölni, aztán lekókad neki a szarakodástól. Ilyen van... szóval vagy gyakorolja a felhúzást, amíg profi nem lesz benne, vagy antibébi bogyó...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!