Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kell félnem attól hogy...

Miért kell félnem attól hogy szűzként elkapok tőle valamit? Sok csajjal volt már.

Figyelt kérdés
Tehát sok csajjal szexelt már a srác akivel el akarom veszíteni a szüzességem, de rendesen tisztálkodik, jó illatú, ápolt. Nem tudom mivel szokott védekezni mikor pl egyéjszakása van, de gyanítom csak használ valamit, nem hiszem hogy olyan hülye hogy gumi nélkül csinálná. Akkor mitől kell félnem? Természetes hogy gumival engedném neki csak.
2013. máj. 16. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
akkor nem kell félni, max attol, hogy felkerülsz a dicsöségfalára aztán szo nélkül lelép egy új csaj miatt. :)
2013. máj. 16. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
a jó illatú és ápolt nem jelenti azt,hogy mondjuk nem HIV fertőzött. mindenképpen használjatok gumit,velem volt már olyan,hogy megkértem a partnerem,menjünk el közösen szűrésre,semmi kellemetlen szituáció nem volt belőle,megfogta a kezem,és mentünk,ért neki annyit a történet,hogy alávesse ő is magát a vizsgálatnak. javasolnám ezt több embernek is és talán kevesebb lenne a "vajon mit kaphattam el tőle?" kezdetű kérdés
2013. máj. 16. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerinted jó ötlet egy ilyen pasinak adni a szüzességedet?
2013. máj. 20. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!