Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem találok semmi hasznos...

Nem találok semmi hasznos könyvet, videót a neten! Hogyan kezdjek el így csajozni?

Figyelt kérdés

Összesben csak a népámítás megy mindenféle sablonokkal, meg olyan dolgokkal amik egyszerűen több mint gázok. A pua dologra is rátaláltam, rengeteget olvastam, hallgattam, néztem a témában, de gyakorlati tanácsokat nem kaptam.

Olyat, ahol 0-ról kezdik, feltételezve, hogy a "diák" szűz, gyáva, félénk, visszahúzódó, csendes. Ilyen nincs, csak arra mennek, rá, hogy az x+1 dik csaj meglegyen, nem arra, hogy az első.

Légyszíves segítsetek!:((( Hogy csajozzak így?? 18f

2013. máj. 16. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Könyvből akarod megtanulni, hogy hogyan kell csajozni??
2013. máj. 17. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Dan Clark, keress rá.
2013. máj. 18. 02:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Nos Én egy 20 éves srác vagyok! :)

Szóval Mindenkép Legyen önbizalmad. :)

Illat használata ha jó illatod van azt megjegyzik a nők! :)

+ Érd ell hogy legyen közös Témátok :) És egy magadhoz illő csajt keress! Nem tudom hogy nézzel ki . :) De kezd egy átlagos normálisnak tünnö csajjal :)

Beszélgess vele ,és egy beszélgetés után mondhatod azt , Lehetne több ilyen is :) Ismétlés hasonlos szóval nyugodtan szóllalj meg nem harap :)

2013. máj. 18. 20:30
 14/14 anonim válasza:

"Srácok..... Tudjátok, mi lányok is szimpla emberek vagyunk, nem valami földönkívüli faj.. A velünk való kommunikáció nem igényel több éves tanulást. "

Azért ezt néha egykét pillanatra kétségbe szoktam vonni :D

Egyébként nehogy könyvből tanulj tényleg, ne játszd meg magad..

2013. máj. 19. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!