Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meddig várjak? (többi lent)

Meddig várjak? (többi lent)

Figyelt kérdés
van egy barátom akit nagyon nagyon szeretek már 3 hónapja.14 éves vagyok,de elég felkészültnek érzem magam és szeretném is hogy megtörténjen az első... nem szeretném ha a korom miatt lehordanátok de kérlek segítsetek.várjak még? 14/L

2013. máj. 15. 20:00
 1/9 anonim válasza:
Igen! Amugy ezt ti döntitek el......
2013. máj. 15. 20:03
 2/9 putyííí ***** válasza:
3 hónap nem sok idő, szerintem várj.
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy te hogy érzed. Ha felkészültnek érzed magad, akkor nyugodtan:)
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézd, ezt igazából neked kell eldöntened. Ha úgy érzed, hogy lelkileg teljesen felkészültél rá, még arra is, ha esetleg rosszul sülne el a dolog, akkor tedd meg. Máskülönben várj vele. Érdemes az ilyet alaposan átgondolni mielőtt belemennénk a dolgok sűrűjébe.
2013. máj. 15. 20:05
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. máj. 15. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Remélem még csak a szájra puszin gondolkozol.
2013. máj. 15. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Minél tovább tudtok várni, annál értékesebb lesz a testi kapcsolat! Ha igazán szeretitek egymást kölcsönösen, akkor ez egy év múlva is így lesz, akkor is ha nincs köztetek testi kapcsolat csókon kívül.
2013. máj. 16. 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Na akkor röviden és tömören, mert az előbb egy ugyanilyen kérdésre válaszoltam és nincs kedvem kifejteni:

- A fiú hány éves? 14-15 évesnek még nem kell szex, ha idősebb akkor meg várjon, vagy ha nem tud akkor minek jött össze veled?

- 14 éves lánykának ilyenkor még az iskolaválasztáson, továbbtanuláson, barátnőkön kéne hogy legyen a hangsúly.

- Beszélj erről anyukáddal, ne ugorj fejest a mélyvízbe.

- Ha már itt kérdezgeted, akkor valószínű, hogy nem vagy eléggé felkészülve rá, bizonytalan vagy. 2-3 év múlva bőven ráérsz.

2013. máj. 16. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne mi hanem te döntsd el!

( Szerintem a szüzességedre hajt 3 hónap-az semmi ha egy évig még veled van akkor.

2013. máj. 17. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!