Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 1 hónap múlva házasság, de...

1 hónap múlva házasság, de már nem bírom, Várjak még vele?

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet, hogy még szűz vagyok és következő hónapba lesz az esküvőm, mostmár itt vagyok a finishbe de borzasztó nehéz kibírni, hogy ne feküdjek le a párommal, már ő is nagyon akarná...Esetleg van itt valaki, aki várt az esküvőjéig?? kibírta?
2013. máj. 11. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Nagy merészség szüzen házasodni. Rakás párt ismerek, akik így házasodtak össze, aztán kiderült, hogy nem nagyon jönnek ki az ágyban :S Nem egy a "ritmusuk". Sok sikert, remélem Ti jól kijöttök majd :)
2013. máj. 11. 12:29
 2/9 anonim válasza:
hány évesek vagytok?mióta vagytok együtt?
2013. máj. 11. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Úgy össze házasodni hogy nem feküdtetek le egymással előtte,szerintem nagyon nagy hiba!
2013. máj. 11. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Hülyeség volt edig is várni! Nem élünk már a középkorban. De mindenképpen védekezzetek!

És ha a házasságkötés után derűl ki, hogy szexuálisan nem illetek össze, akkor mi lesz?

Irány a főpróba!

2013. máj. 11. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
*eddig
2013. máj. 11. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:

ez elég nagy ostobaság,ha az esküvő után kiderül hogy nem működik köztetek a szex akkor hamar válás lesz a vége

kocsit sem veszel próbakör nélkül

lehet hogy nem a legjobb hasonlat,de nagyon igaz

2013. máj. 11. 13:37
 7/9 anonim válasza:
Ha a szuzhartya a problema nyugodtan csinaljatok analisan a kozepkorban is ugy csinaltak. Ugy ertem a szuz hartyat h ne szakadjon at.
2013. máj. 11. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha mindenben összepasszolnak, akkor valószínűleg szexben is megtalálják a közös hangot az emberek. Ettől függetlenül hülyeség házasságig várni.

Kérdező, ti miért nem tettétek meg? Ha vallási oka lenne, akkor nem merülne fel ez a kérdés...

Nyugodtan szexeljetek. :)

17/L

2013. máj. 11. 14:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Figyu már könyörgöm!

A Biblia szerint akkor vagy házas ha lefeküdtél valakivel, onnantól hozzá vagy kötve és ezt semmilyen szertartáshoz nem köti, az csak emberi dolog.

2013. máj. 11. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!