Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok az egyetlen nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az egyetlen nő, aki 3 hónap házasság után szerelemre, szenvedélyre, odafigyelésre vágyik?

Figyelt kérdés

Már a házasság előtt is voltak problémáink,sokszor akartam lefújni az esküvőt,de mindig kibékültünk.Sokaknak apróságoknak tűnnek a problémáink,de nekem nem azok.Úgy érzem,hogy a férjem nem törődik velem annyit,nem becsül meg úgy,mint ahogy megérdemelném.Nem áll mellettem,nem tudom megbeszélni vele a problémáimat,mert nem figyel rám.Elmondom,hogy mi a bajom és olyan választ ad,mint aki nem is hallotta,hogy miről beszéltem.

Ma este még magán is túltett.Elég sokat dolgoztunk a héten,ő ma is,ezért nem igazán volt egymásra időnk.Én már kora este elkezdtem célozgatni,hogy romantikázgathatnánk egy kicsit,reggel nincs munka,stb.De mint aki meg se hallotta.Fél tízkor még mindig a tévét néztük.Állandóan én találok ki mindent,borozgatós,filmezős,beszélgetős,összebújós dolgokat,mert én szeretem ezeket.Ma gondoltam,hogy a célozgatások után csak csinál valamit,de nem.Én mentem aludni,utánam jött,hogy mi a bajom,én felkaptam a vizet,mondtam,hogy ne érjen hozzám,hogy nem törődik velem,nem tesz boldoggá,erre azt válaszolta,hogy:"Menj a p-ába". Hát,erre nem számítottam.Persze rá 5 percre megbánta és bocsánatot kért 100x,de most nem érdekel.

2012. nov. 10. 23:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem kellett volna hozzámenni. Ezen nem segit a házasság, se semmi, hacsak ö nem akar változni és ugy tűnik ez neki pont jó igy.
2012. nov. 10. 23:14
 2/21 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok, de pontosan ugyan ebben a cipőben járok...Mérleg vagy, vagy halak? :)
2012. nov. 10. 23:15
 3/21 A kérdező kommentje:
Egyik sem,bika :-)
2012. nov. 10. 23:17
 4/21 anonim ***** válasza:
Mikor volt szex utoljára? Milyen gyakran vagytok együtt?
2012. nov. 10. 23:18
 5/21 harmincharom válasza:
42%
Neked kéne változnod szerintem, nem kéne mindenért hisztizned.
2012. nov. 10. 23:19
 6/21 A kérdező kommentje:
Kb másfél hete voltunk együtt utoljára.Nem gyakran vagyunk együtt,van,hogy,hogy egy hét alatt 3x-4x,de az esküvő után volt egy hónapos "kihagyás" is.Az a baj,hogy én nem csak annyit akarok,hogy sexeljünk és kész,több kell egy kicsit.Ha pedig látom,hogy csak gyors sexet akar és ennyi,akkor én nemet mondok.Néha legalább többet szeretnék egy-egy "gyors" "menet"-nél.Plusz ha megbánt,akkor nem tudom nagyon gyorsan túltenni magam rajta és sexelni,hiába próbálkozik.
2012. nov. 10. 23:24
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek mindenért.Szerintem nem annyira nagyok az igényeim,ez alapból járna minden nőnek.
2012. nov. 10. 23:26
 8/21 anonim ***** válasza:
Mindenki olyan, amilyen. Azt állítod, hogy már az esküvő előtt is szar volt. Te ennek ellenére hozzámentél. Világos, hogy szar döntés volt. Dönthettél volna úgy is, hogy nem mész hozzá, hanem folytatod a párkeresést, ami nyilván a nehezebbik opció mint benne ragadni a langyos, biztonságos fosban. Tehát a lényeg: végső soron a te felelősséged, hogy most szenvedsz. Első lépésként ezt kéne végiggondolni. A továbbiakban pedig azt, hogyan lehetne rendezni a viszonyt vagy ha ebben nincs előrelépés, akkor elválni. Aztán levonni a tanulságot az esetből.
2012. nov. 10. 23:27
 9/21 anonim ***** válasza:

Akkor az ascendensed valamelyik a kettő közül.

Engem az bosszant, hogy 10óra munka után én hiányolom ugyan ezeket a dolgokat mint te, pedig ő csak 4órát dolgozik.

Aztán csodálkozik, hogy beviszek egy gyertyát a fürdőszobába, egy pohár borocskát, halk zenét, és egyedül romantikázom...

2012. nov. 10. 23:29
 10/21 A kérdező kommentje:

ma 23:27

Igazad van,gyáva voltam,pont így volt,ahogy leírtad.Tudtam,hogy ez nem az,aminek lennie kellene,de féltem lépni.Féltem egyedül lenni,plusz a szeretet és a megszokás.Az a baj,hogy nem tudom elképzelni az életemet mással,ő az első nagy szerelem,első sex,mindenben ő az első nekem.Mindig azt hiszem,hogy rendbehozzuk és jobb lesz minden.

2012. nov. 10. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!