Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen nő, aki 3 hónap házasság után szerelemre, szenvedélyre, odafigyelésre vágyik?
Már a házasság előtt is voltak problémáink,sokszor akartam lefújni az esküvőt,de mindig kibékültünk.Sokaknak apróságoknak tűnnek a problémáink,de nekem nem azok.Úgy érzem,hogy a férjem nem törődik velem annyit,nem becsül meg úgy,mint ahogy megérdemelném.Nem áll mellettem,nem tudom megbeszélni vele a problémáimat,mert nem figyel rám.Elmondom,hogy mi a bajom és olyan választ ad,mint aki nem is hallotta,hogy miről beszéltem.
Ma este még magán is túltett.Elég sokat dolgoztunk a héten,ő ma is,ezért nem igazán volt egymásra időnk.Én már kora este elkezdtem célozgatni,hogy romantikázgathatnánk egy kicsit,reggel nincs munka,stb.De mint aki meg se hallotta.Fél tízkor még mindig a tévét néztük.Állandóan én találok ki mindent,borozgatós,filmezős,beszélgetős,összebújós dolgokat,mert én szeretem ezeket.Ma gondoltam,hogy a célozgatások után csak csinál valamit,de nem.Én mentem aludni,utánam jött,hogy mi a bajom,én felkaptam a vizet,mondtam,hogy ne érjen hozzám,hogy nem törődik velem,nem tesz boldoggá,erre azt válaszolta,hogy:"Menj a p-ába". Hát,erre nem számítottam.Persze rá 5 percre megbánta és bocsánatot kért 100x,de most nem érdekel.
Akkor az ascendensed valamelyik a kettő közül.
Engem az bosszant, hogy 10óra munka után én hiányolom ugyan ezeket a dolgokat mint te, pedig ő csak 4órát dolgozik.
Aztán csodálkozik, hogy beviszek egy gyertyát a fürdőszobába, egy pohár borocskát, halk zenét, és egyedül romantikázom...
ma 23:27
Igazad van,gyáva voltam,pont így volt,ahogy leírtad.Tudtam,hogy ez nem az,aminek lennie kellene,de féltem lépni.Féltem egyedül lenni,plusz a szeretet és a megszokás.Az a baj,hogy nem tudom elképzelni az életemet mással,ő az első nagy szerelem,első sex,mindenben ő az első nekem.Mindig azt hiszem,hogy rendbehozzuk és jobb lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!